AcasăSOCIALRăzboi al declarațiilor. Soția solistului Benone Sinulescu rupe tăcerea: ”A răspândit în...

Război al declarațiilor. Soția solistului Benone Sinulescu rupe tăcerea: ”A răspândit în presă informații nedocumentate false”

Război al declarațiilor. Soția solistului Benone Sinulescu rupe tăcerea: ”A răspândit în presă informații nedocumentate false” (sursa foto: sanatateabuzoiana.ro)

Apar informații noi despre starea de sănătate a cunoscutului interpret de muzică populară Benone Sinulescu. După ce în primă fază fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, ieșise în presă cu un mesaj care i-a pus pe jar pe fanii și pe cunoscuții solistului în vârstă de 84 de ani, de această dată soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, este cea care face public precizări despre starea cunoscutului cântăreț.

Elena Sinulescu transmite, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a artistului, că joia trecută, pe 8 iulie, soțul său a întâmpinat o problemă, în sensul în care – spune partenera de viață a interpretului – a căzut, nedorind să fie internat. Așadar, se dezminte, practic, informația veniculată inițial, cum că artistul ar fi fost găsit inconștient – VEZI AICI.

Soția interpretului de muzică populară a mai anunțat, totodată, că, având în vedere că sâmbătă starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit, a discutat cu un medic ”profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”.

Critici la adresa fostului impresar al lui Benone Sinulescu

Totodată, soția lui Benone Sinulescu îl critică pe fostul impresar al cântărețului de muzică populară, acuzându-l că a ieșit în presă cu informații neadevărate. ”În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”

Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta”, susține soția artistului.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul pe care l-a transmis Elena Sinulescu, în dimineața zilei de luni, 12 iulie, prin intermediul rețelei de socializare amintite:

”Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”

Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu.

Elena Sinulescu”

339 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si-o dau la gioale colaboratorii regimului nazist de la Bukale, astia efectiv se mananca intre ei !! A ha ha, de-abia asteptam sa inceapa macelul din toamna, o sa fie mai ceva ca in The Hunger Games, o sa fie un fel de The Cannibal Games !! 🙂 Nu te lasa, Beni mascariciule, ce ti-e frica de moarte la 80 de ani, inca esti tanar, bai purcelusule de lapte 🙂 Sa nu cumva sa dai coltul acum, cand oricum s-a cam terminat cu democratia vostra originala de la Bukales, o sa fie macel de viata si pe moarte, numai scanteia mai lipseste, totul o sa arda la voi, bai ateilor de 2 bani !! 🙂 Covid Macht Frei, bai Beni agariciule 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger