AcasăSOCIALRăspunsul ULUITOR pe care l-a dat Petre Daea, întrebat fiind de ce...

Răspunsul ULUITOR pe care l-a dat Petre Daea, întrebat fiind de ce să nu mănânce românii făină de greieri

Ministrul Agriculturii Petre Daea a recomandat românilor să nu mănânce făină de greieri, ci să-i lase ”să cânte acolo unde sunt” şi să mănânce sarmale, cârnaţi şi ouă de găină.

Nu mâncaţi făină de greieri! Ce căutaţi cu greierii? Lăsaţi-i să cânte acolo unde sunt! Noi mâncăm ce trebuie să mâncăm. Mâncăm sarmale, mâncăm cârnaţi, mâncăm ouă de găină. N-o să înlocuiţi acuma ouăle de găină cu vreun vierme. N-are rost să faceţi un asemenea efort”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Daea vrea ca românii să mănânce „din pământ”

Ministrul a fost întrebat despre îndemnul pe care l-a făcut în luna august ca românii să nu mănânce făină de greieri, el răspunzând acum că îi îndeamnă pe români să mănânce româneşte.

Eu am spus un lucru foarte clar: lăsaţi greierii să cânte. Noi trebuie să consumăm ceea ce ne produce pământul, ceea ce fac oamenii aceştia folosind hrana pe care o cunoaştem şi avem un patrimoniu gastronomic extrem de important pe care nu trebuie să-l neglijăm.

Vă îndemn să faceţi ca mine: să mâncaţi româneşte!”, a transmis Petre Daea.

În ultimii ani, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură a ajuns la concluzia că insectele reprezintă o sursă de alimentaţie hrănitoare şi sănătoasă, având un conţinut ridicat de grăsime, proteine, vitamine, fibre şi minerale.

author avatar
Andrei Ștefan
1.240 afisari

23 COMENTARII

    • ASA ARAT SFARSITUL MASONERIEI
      Șeful masoneriei române, mesaj cu formule specifice adresat ministrului Petre Daea. Mesajul a fost trimis eronat unui ziarist
      Un mesaj de felicitare adresat ministrului Petre Daea de către Bartolomeu Săvoiu, marele maestru al Marii Loje Naționale a României (MLNR), a fost trimis din eroare unui ziarist, scrie publicația PessHub.
      „Domnule ministru, cu bucurie și afecțiune am urmărit din nou numirea ca ministru al Agriculturii! Să vă dea Dumnezeu sănătate și succes. Vă sunt fidel în toate! Cu frățească acoladă, g.ral Bartolomeu Constantin Săvoiu, Mare Maestru MLNR1880”, acesta este mesajul trimis de șeful uneia dintre cele mai mari loje masonice din România către Petre Daea.
      Bartolomeu Săvoiu a încurcat însă ferestrele de Whatsapp și a trimis mesajul către un jurnalist din rețeaua PressHUB, cu nume identic cu al ministrului Agriculturii.
      PressHUB l-a contactat pe noul ministru al Agriculturii pentru a afla de când este mason. Acesta a refuzat să lămurească dacă face parte din Marea Lojă Națională a României sau din altă organizație masonică similară.
      „Ce întrebare îmi puneți”, a fost singurul răspuns al lui Petre Daea. Apoi a închis telefonul.
      Ministrul Agriculturii nu a scris nici în declarația de interese dacă face parte din MLNR.
      Totuși, potrivit unor cunoscători ai masoneriei, „cu frățească/triplă acoladă” este salutul folosit în mod uzual între membrii acestei organizații.
      Sunteți mason? Ministrul Daea: Viața particulară și justiția să o lăsăm acolo
      Ministrul agriculturii, Petre Daea, a evitat să răspundă, joi, la o întrebare directă adresată de un jurnalist: sunteți mason? ”Viața particulară și justiția să o lăsăm acolo”, a răspuns ministrul, care evitase la aceeași conferință de presă să spună dacă a intervenit pe lângă fostul ministru al agriculturii, Adrian Chesnoiu, pentru angajări în minister.

  1. O sa fie o gramada de… „woke” ce vor manca orice kkat bagat pe gat de globalisti.

    • Sunt devianții waxeriști, nu-s alții. În alte state au alte denumiri, „woke”-iști, belemiști… La noi sunt haștagi sau pluseriști. #reziști…. „progresiști”, trotinetiști, parția eclozați. Au multe „nik”-uri.
      Ăia s-au și injectat, și-au și pus cîte două-trei botnițe, și-au făcut crotal electronic. Acum sunt cu suptul de obiele ciolovece iar mâine vor mânca greieri și gândaci. CĂ ĂSTA LE ESTE NIVELUL!

  2. Ceea ce e normal a devenit „uluitor”.Mancati atunci greieri si gandaci ,dobitocilor de presa,ca pentru banii lui Soros va vindeti si nevestele cu copiii cu tot.Pofta buna ,am gradina plina de tame ,vi le ofer cu drag.

  3. eu unul mananc greieri si furnici, in general orice kakat mi se da.
    cea mai buna e halvaua ruseasca.
    maro !

  4. Ce e uluitor bă țicniților????? A dat un răspuns absolut normal! Marxiștii lui pește prăjit!!

  5. pe cat pariu ca dispare in puscarie. asta crede ca se poate sa muste mana care il hraneste?

  6. Azi D-nul Ministru Petre Daea m-a binedispus cum de mult nu mi s-a mai intâmplat din partea autoritatilor! O „iesire” exceptional de fireasca ! ”D-aea” ca e român! Multumiri d-le ministru!

  7. Dar vedeti, dupa ce ue termina treaba si arunca romania in saracie, faina de greieri va gusta mai bine. Putin ardei iute si praf de usturoi; yummy yummy!

  8. Ia mai du-te in mata de porc vaccinat.N-am nici o treaba gu Barbu,a fost o eroare de tastare ,dobitocule.Era vorba de rame ,ti le dau tie sa le mananci ,deviatule care injuri si insulti lumea pe aici caultimul derbedeu care te afli

  9. Intr-o lume fara creieri,
    Iata, ti-am facut pe plac:
    Din faina ta de greieri,
    Am facut un cozonac.

    Si-ntr-o noapte oarecare,
    Cand, pe cerul instelat,
    Mergea Luna la culcare,
    Cozonacul mi-a cantat!

  10. Ziaricul andrei stefan, la fel ca alti colegi ziarici, este ULUITOR, dar ULUITOR de MILOG, ca orice ziaric fārā culturā si talent, atunci când aruncā titluri la derutā, cersind, efectiv, accesārile unor titluri imbecile.

  11. In conditi de supravietuire extrema poti manca si greieri fripti si lacuste seamana cu pasta de crevetii nord vietnamezi. Dar daca un greiere 0,5 calorii cam cate insecte sa mananci pana la 3000 de calorii un barbat sanatos? Un sac de lacuste…
    Europa trebuie sa gandeasca o mancaresa santoasa nu un adaus de supravietuire. Si Sf. Prooroc Ioan Botezatorul se hranea cu lacuste si miere salbatica dar o facea acum 2022 de ani.
    Nu e mai logic sa faci o pitã din 10 spice ce le mananca o lacusta decat o lacusta pe care nu poti sa o prinzi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger