AcasăSOCIALRareş Bogdan, anunţ pentru enoriaşi: vrea sau nu certificat verde în biserică?

Rareş Bogdan, anunţ pentru enoriaşi: vrea sau nu certificat verde în biserică?

rares bogdan

Draftul proiectului de lege pentru obligativitatea certificatului verde la locul de muncă a fost finalizat. În forma scrisă de ministrul Sănătății, pentru românii care nu prezintă certificatul verde contractul individual de muncă va fi suspendat de drept fără plata drepturilor salariale.

Până vom afla ce se va întâmpla cu se va întâmpla cu acest document, la job, Rareş Bogdan ne-a anunţat ce şanse sunt aplicarea certificatului Covid în biserici.

Rareş Bogdan nu vrea permis de acces în lăcaşul de cult

Europarlamentarul PNL a ținut să precizeze faptul că nu vorbește din punctul de vedere al unui specialist, ci mai degrabă din viziunea unui cetățean, care respectă toate măsurile impuse de autorități.

Deși nu contestă măsurile de relaxare, liberalul speră ca numărul infectărilor să nu crească în preajma sărbătorilor de iarnă sau imediat după acestea.

Cu tot respectul, eu nu sunt specialist nici în imunologie, nici în medicină. Domnul Rafila, domnul Arafat, domnul Andrei Baciu și domnul Nelu Tătaru sunt specialiști în așa ceva, iar eu ascult recomandările lor.

Nu mă pricep la fotbal ca dumneavoastră și nici la medicină ca cei pe care i-am citat. Sigur că am o părere ca orice om care respectă regulile sanitare. Eu sper din tot sufletul ca relaxarea să nu ducă la creșterea numărului de infectări”, a declarat Rareș Bogdan.

Cred că trebuia să explicăm că, așa cum omul are nevoie de hrană fizică pentru a trăi, și trebuie să intre în piețe sau în magazine de strictă necesitate alimentară ori în farmacii, așa are nevoie și de hrană sufletească. Nu poți trăi ca o mașinărie.

Eu am fost încă de la început unul dintre cei care am criticat și voi critica și mă voi opune introducerii certificatului verde pentru intrarea în sfintele lăcașuri de cult, în biserici.

Sigur că purtarea măștii rămâne o formă de a ne proteja, iar vaccinarea rămâne una din formele de protejare a sănătății”, a mai afirmat prim-vicepreședintele PNL.

Cum va funcţiona certificatul verde?

Angajații vor avea la dispoziție 11 teste pe lună asigurate din bugetul de stat, chiar dacă lucrează la privat sau la stat. Angajatorii care nu vor solicita certificatul verde vor fi sancționați cu amendă de la 10.000 de lei la 100.000 de lei.

Certificatul verde va fi eliberat pentru persoanele vaccinate cu prima doză cu valabilitate până la programarea următoarei doze, pentru persoanele vaccinate cu schema completă, pentru persoanele trecute prin boală cu valabilitate de 180 de zile, pentru persoanele testate cu test antigen rapid cu valabilitate de 48 de ore sau pentru persoanele testate cu test PCR cu valabilitate de 72 de ore.

author avatar
Andrei Ștefan
504 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum ba , se scoleste unul o viata si face cariera si veniti voi politrucii ca decideti ca virusul despre care nu stiti sa spuneti de unde vine si care se trateaza ca nu mai piti sa ti faci munca??? Cat de slugi sa fiti la dusmanii tarii asteia care vor sa o distruga???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger