AcasăSOCIALRafila şi Arafat au stabilit noi RESTRICŢII pentru călătorii care intră în...

Rafila şi Arafat au stabilit noi RESTRICŢII pentru călătorii care intră în România

alexandru-rafila-raed-arafatRafila şi Arafat au stabilit noi RESTRICŢII pentru călătorii care intră în România

Guvernul a transmis, marți, măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) pentru persoanele care sosesc în România în perioada sărbătorilor de iarnă.

Noile reguli de carantină pentru cetățenii din statele membre ale Uniunii Europene sau din state terțe sunt stabilite în funcție de riscul de infectare pe care îl implică fiecare situație în parte.

Cine intră şi cine NU intră în carantină

I. Sosirea în România a persoanelor care vin din statele membre ale Uniunii Europene, ale Spațiului Economic European sau Confederația Elvețiană, aflate în zonele VERDE și GALBEN:

a. NU intră în carantină persoanele vaccinate sau trecute prin boală;

b. Carantină pentru 14 zile la domiciliu, la o adresă declarată sau într-un spațiu special amenajat în cazul în care:

i. Persoanele nu prezintă dovada vaccinării, trecerii prin boală sau testării negative RT-PCR pentru COVID-19, efectuată cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării (pentru cei care călătoresc cu mijloace de transport în comun) sau intrării pe teritoriul național (pentru cei care călătoresc cu mijloace proprii);

II. Sosirea în România a persoanelor care vin din statele membre ale Uniunii Europene, ale Spațiului Economic European sau Confederația Elvețiană, aflate în zona ROȘIE:

a. NU intră în carantină persoanele vaccinate sau trecute prin boală;

b. Carantină pentru 10 zile (la domiciliu, la o adresă declarată sau într-un spațiu special amenajat) pentru persoanele nevaccinate și care nu au trecut prin boală, doar dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării (pentru cei care călătoresc cu mijloace de transport în comun) sau intrării pe teritoriul național (pentru cei care călătoresc cu mijloace proprii).

c. Carantină pentru 14 zile (la domiciliu, la o adresă declarată sau într-un spațiu special amenajat) pentru persoanele nevaccinate și care nu au trecut prin boală, dacă NU prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării (pentru cei care călătoresc cu mijloace de transport în comun) sau intrării pe teritoriul național (pentru cei care călătoresc cu mijloace proprii).

Sunt exceptaţi de la carantină:

Copiii sub 12 ani;

Copiii cu vârsta între 12 și 16 ani, indiferent de încadrarea țării în zona de risc, dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării (pentru cei care călătoresc cu mijloace de transport în comun) sau intrării pe teritoriul național (pentru cei care călătoresc cu mijloace proprii);

author avatar
Andrei Ștefan
347 afisari

7 COMENTARII

  1. Vaccinatii infectati sunt liberi sa raspandeasca virusul, nevaccinatii sanatosi sunt privati de libertate.

  2. Bai, e haos total in micuta colonie esuata bananiera, dar asa ceva nu vor admite niciodata cei 2 crminali ordinari nazisti de Arahat si de Rafiloi !! Asa ca, si deci prin urmare, nu aveti de la noi urari de Sarbatori Fericite, ci va uram sa va cada mancarea in kakat in fiecare zi, si sa va prinda noua arma biologica adusa de ratatii astia cu avionul din Afrika de Sud, sa aiba si romanasii cu ce sa se joace !! E clar ca astia fac totul premeditat, ca niste criminali ce sunt !! Bai Rafiloiule si bai Arahatule, sa va stea mancarea in gat, la voi si la toti cei din familia voastra de neam dr tradatori ce sunteti, o sa ajungeti cu toii ca Mussolini, cu capul in jos, pe stalp, sus pe stalp !! Sieg Heil, Sieg Heil, Nazi Triple Va$$in Macht Frei 🙂

  3. Se vede treaba ca al rahat e cel mai tare. A latrat putin rafila, dar a intrat cuminte in patratica lui. De asta nu mai scapam decat atunci cand il va lua alah la el.

  4. Niste lipitori de afise au facut Hotararea! UK (Regatul Unit) nu face parte din UE si nici din Spațiului Economic European! Trebuie trecut separat, asa cum treci Elvetia! Pe de alta parte, nu e deloc clar: cei vaccinati nu mai trebuie sa faca test PCR ? Astia nu trebuie sa schimbe hotararile astea in fiecare saptamana! Am inteles ca intra in vigoare din data de 10.12.2021

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger