AcasăSOCIALRaed Arafat: Nu vă lăsați influențați de părerile neavizate!

Raed Arafat: Nu vă lăsați influențați de părerile neavizate!

Precizări importante despre vaccinul antiCovid. Se va vaccina Raed Arafat? ”Ce folosim noi o să folosească toată Europa” - VIDEO

Cele mai recente cifre anunțate, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS) – care indică faptul că în ultimele 24 de ore au fost au fost confirmate 275 de noi cazuri de coronavirus în România – au fost urmate de un mesaj transmis de către secretarul de stat aflat în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Raed Arafat pune accent pe nevoia ca oamenii să respecte și pe mai departe regulile de distanțare, asupra cărora autoritățile au pus accent încă de la începutul perioadei de criză COVID. Și cere populației să nu plece urechea la dezinformările care circulă pe rețelele de socializare. „Din graficile de mai jos se vede clar cum, în ultimele zile, situația infecțiilor cu SARS-COV2 și în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arată cum numărul cazurilor active începe să crească după o perioada mai lungă de scădere continuă. Era de așteptat ca măsurile de relaxare să ducă la astfel de situație însă depinde de noi dacă creșterea se va menține sub control sau nu. Regulile de distanțare și igienă trebuie respectate! Nu vă lăsați influențați de părerile neavizate și de dezinformările din mediul rețelelor de socializare!”, sună mesajul transmis de șeful DSU, sâmbătă după-amiază, pe Facebook.

Reacția lui Raed Arafat vine după ce s-au comunicat cifrele actualizate cu privire la situația cazurilor de COVID-19 în România. DETALII AICI.

398 afisari

10 COMENTARII

  1. marsssssssssssssssssssssss tiganule jegossssssssssssssssssssss! marssssssssssssssssss la Balaceanca cu tine ! la nebuniiiiiiiiiiiiiiii!

  2. Aloooooooooooooooooo, Aloooooooooooooooooooooo, esti chiar penibil bai jegosule!….marssssssssss din fata poporului Roman! marsssssssssssss arab jegos care putiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

  3. Bai amaritule , chiar nu iti este rusine sa minti acest popor care te-a primit cu bratele deschise ? …furi de stingi si mintiiiiii cu nerusinare ! …fugi cit mai ai timp , ca sar putea sa fii jupuit de viu de poporul roman ! …marsssssssssssssss la tine acasa in Palestina unde nimeni nu te inghiteeeeeeee!…furaciosul dracului si jegos!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger