AcasăSOCIALRaed Arafat a trecut la AMENINŢĂRI: îi trimite la închisoare!

Raed Arafat a trecut la AMENINŢĂRI: îi trimite la închisoare!

raed arafatRaed Arafat a trecut la AMENINŢĂRI: îi trimite la închisoare!

Raed Arafat i-a avertizat, pe un ton vehement, pe românii care îndrăznesc să falsifice certificate verzi de vaccinare că vor merge la închisoare. El s-a referit şi la cazul centrului de vaccinare „Neghiniță” din Sectorul 2 al Capitalei.

Raed Arafat spune că problema gravă la centrul respectiv este dacă cineva nu s-a vaccinat efectiv, iar salariatul din sănătate, în loc să vaccineze, a aruncat serul și a întocmit certificat în fals.

Este dosar de culpă comună

Nu cunosc detaliile de la centrul respectiv. Eu mă bucur foarte mult că există astfel de acțiuni din partea poliției și a procuraturii și sunt convins că nu doar cei care au eliberat certificatul, dar și cei care l-au obținut vor fi responsabilizați pe această temă.

Înseamnă că persoana care a obținut un astfel de certificat, nevaccinată, merge în cunoștință de cauză și pune în pericol alte persoane din jurul ei. Plus că poate ajunge în ATI – să zicem că își asumă acest risc – dar problema este în ce risc pune celelalte persoane din jurul ei.

Îi va fi mult mai importantă libertatea decât să se trezească în instanță și după care chiar la închisoare. Este o infracțiune foarte serioasă și cine vrea să o comită, fie achiziționează astfel de certificate, fie le emite, amândoi în măsura egală sunt responsabili”, a declarat Arafat.

Conform lui Arafat, certificatul nu e discriminare

Şeful DSU a mai zis că limitarea accesului în anumite locaţii al persoanelor nevaccinate anti-COVID ar putea fi o soluţie „intermediară” închiderii spaţiilor respective, în cazul creşterii incidenţei, susţinând că nu este vorba de discriminare.

Eu vă dau un exemplu: dacă avem creşterea incidenţei, de exemplu, peste 3 la mie şi măsura care era luată înainte era să închidem restaurantele în interior, ca să nu închizi restaurantele în interior poate vii cu o soluţie intermediară prin care să spui: da, le lăsăm în interior, dar cu o condiţie: cei care intră acolo sunt cei vaccinaţi.

Poate asta este o soluţie, decât să spunem la restaurante: ‘Închideţi-vă până scade incidenţa sub 3 la mie!’.

Este o logică aici şi este o abordare reală şi este, de fapt, modul în care beneficiem de arma care o avem în mâna noastră acum şi care este vaccinarea şi care chiar dacă doi vaccinaţi, unul dintre ei e pozitiv şi transmite la celălalt, ştim că celălalt, cel mai probabil, va rămâne cu o formă foarte uşoară a bolii.

Deci, cam asta este logica. Nu pot să vă spună cum, ce măsuri vom lua, dar v-am dat un exemplu logic cum poate să fie aplicat acest lucru”, a explicat Arafat.

author avatar
Andrei Ștefan
1.009 afisari

15 COMENTARII

    • Asta,adica teroristu borat arafat, este nenorocitul care facea trafic cu organe din accidentele patriei. De ce credeti ca a aterizat boratania direct la smurd. Furniza organe fosilelor din guvernul mondial soros et comp.

    • Avem pacate mari de ne-a venit pe cap blestematul asta!
      Dispari, vis urat!
      Romania va fi mai frumoasa cand va disparea nenorocirea asta!

  1. Perfect rațional. Emiterea sau folosirea unui certificat de vaccinare fals SE PEPSEȘTE. Asta ar putea s-o înțeleagă și analfabeții funcționali, care se mai perindă pe aici.

    Falsul și uzul de fals sunt incriminate de Codul Penal. Omul citează din lege. Care este aplicabilă și deplin executorie.

    • Vorba lui nenea Iancu, primul analfabet funcțional ești chiar tu, „soluție simplă”. SE PEPSEȘTE ??????????????????????????????????????? De la PEPSI ?

    • Arafat, Johannis, Căcîțu, Ciolacu – lista e luuuuuungă – crezi că sunt pe bune sau sunt niste falşi care fac uz de ei înşişi, pentru că asta au fost în toată viaţa lor de rahat, nişte labagii care, de când cu pLandemia, mai ales, au devenit ditamai criminalii îmbrăcați, mascați, disimulați în haina Statului Român? Ce crezi, băi, Héctor?

    • Alo domnu simplist,da incalcarea constitutie si a drepturilor fundamentale ce este? Asta se pedepseste cu plutonul de executie. Se numeste tradare scumpul meu. Experimente a la Mengele se numesc crime impotriva umanitati si se lasa cu balanganit de indivizi gen arafat ,fauci s.a.m.d vezi Nurenberg …..

  2. @ Bă , pe Raed Arafat l-au făcut și ,,navigator de pandemie” de a zice și că,
    ,, „România este pe un platou în privința cazurilor de COVID-19 și înregistrează tendință de scădere ușoară de la o zi la alta, însă, din păcate, numărul de cazuri la ATI sugerează că vor fi în continuare zile cu multe decese”, a spus, vineri, șeful DSU, dr. Raed Arafat. ?
    Gândul

  3. Bai arabule, o sa luam arma aia de care tot delirezi tu, Rafiloiul sekurist, si psihiatrul ala nebun de G. Diaconu, si o sa va batem cu el in cap pana va suna apa in cap, s-a inteles, bai astia, cei 3 trompete naziste din Bukalistan ? 🙂 Bai, de abia asteptam sa inchideti colonia de tot la arest la domicilui fortat, ca automat si incepe razboiul civil, bai musulmanule de Arahat, praf va facem, cu toata adunatura aia de mercenari trigger-happy ai porkului ala umflat de Ciuca – Maciuca, o sa zboare molotoavele mai ceva ca de Craciun !! Ha ha ha 🙂 Bai, arabule, ti se apropie ceasul final !! Tik-tak, Tik-tak 🙂

  4. Bai prokusorule de guineea de Arahat, deja si cei 3 milioane de vaxinati in cap ai lui Matu stiu ca exista minim, deci minim 2 milioane de astia mai descurcareti din fire cu hartii de vaxinare in cap false, asa ca poti ormi linistit, noi lucram pentru tine !! Ha ha ha 🙂 Bai, cobailor docili si dresati ai regimului nazist din Walachistan care a-ti pus botul, bai astia care tot timpul plecati dupa fenta, mai uiotati-va si voi pe activenews punct ro, sa vedeti si voi acolo un mic video interesant, si anume ce a gasit aceea doctorita americana Madej in fiolele de pfizereala, sunt niste mici monstrii cu 7-8 picioare, sau tentacule, care umbla de colo-colo in fiecare vaxxin pe care l-ati facut pe bune in cap, nu degeaba nici unul din voi nu mai misca in front, iar in curand nu o sa miste deloc, in maxim 2-3 ani !! Ha ha ha 🙂 Bai cobailor, sa ne trimiteti niste vederi din Iad, sa stie si araboiul de Arahat unde sa se cazeze, in care cazan e mai bine pe acolo !! Ha ha ha 🙂 Nazi Double Va&&in Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger