AcasăSOCIALRabla pentru electrocasnice. Încep înscrierile în prima etapă a programului/Care e valoarea...

Rabla pentru electrocasnice. Încep înscrierile în prima etapă a programului/Care e valoarea voucherelor

Rabla pentru electrocasnice. Încep înscrierile în prima etapă a programului/Care e valoarea voucherelor (sursa foto: rablaelectrocasnice.ro)

Anunț important pentru cei care vor să-și schimbe mașina de spălat rufe sau frigiderul sau să își cumpere o mașină de spălat vase și sunt interesați de veștile despre Programul Rabla pentru Electrocasnice.

Persoanele fizice se pot înscrie, începând de vineri, 24 iunie, ora 10:00, în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice, pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase și frigiderele/congelatoarele – a anunțat Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), pe pagina oficială de Facebook.

Conform sursei menționate, bugetul primei etape este de 25 de milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

Care e valoarea voucherelor pentru mașini de spălat rufe sau frigidere

Cei interesați află că în prima etapă, se acordă vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:

-400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puțin noua clasă energetică C;

-400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasă energetică D;

-400 de lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E.

AFM a mai anunțat că perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. „După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit”, conform aceleiași surse.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger