AcasăSOCIALPSD și PNL şi-au dat mâna peste pompa din PECO: cu cât...

PSD și PNL şi-au dat mâna peste pompa din PECO: cu cât vor scădea preţurile la benzină şi motorină

Scaderea pretului petrolului ar trebui sa genereze si o ieftinire a carburantilor

Cele două partide principale din coaliţia de guvernare au căzut de acord asupra prețului carburantului. Se pare că soluţia salvatoare ar fi, de fapt, un compromis pe care ar urma să-l facă două tabere: statul şi companiile care vând carburanți.

Concret, fiecare parte ar trebui să susţină 50 de bani per Litru, ceea ce ar duce la o economie de 1 leu la preţul de la pompă.

Soluţia e pe masa Guvernului

Știm că premierul Nicolae Ciucă ar trebui să facă anunțul fie în această seară, fie mâine, cel târziu până în ședința de Guvern sau chiar la începutul ședinței de Guvern să avem această soluție pe care partidele din coaliția de guvernare o tot caută de câteva luni, în contexul în care prețul pentru un litru de carburant a crescut și cu 60% față de acum un an„, a anunţat postul Antena 3.

Carburanţii standard se comercializează astăzi în România cu preţuri cuprinse între 8.56 lei/l și 9.79 lei/l.

author avatar
Andrei Ștefan
963 afisari

12 COMENTARII

  1. Da, asta sună rău pe hârtie și sună și mai rău în practică.
    De fapt, nu va fi pusă niciodată în practică, sau dacă va fi, leul ăla ipotetic se va regăsi, brusc, ori în acciză, ori Dumnezeu știe pe unde.
    Plus că sună a pomană țigănească și-a vrăjeală de găinari care vor să te facă la portofel.
    Personal, aș vrea să fie reală înțelegerea dintre Statul român, dușmanul României, și Bruxelles, cea care pomenește de un preț de 14 lei la pompă din toamnă. În felul ăsta s-ar da lucrurile peste cap atât de rău, că n-ar mai exista posibilitatea nici unui compromis.
    Să crească! Când or începe falimentele înmulțite cu zece, atunci să te ții!
    Nenorociților, pupa-v-ar Satana-n bot de scârbe!

    • Nu-ti place de PeNeLe? Singurul partid capitalist pur sange? Nu-ti place de USeRe singurul partid cu tradatori? Nu-ti place PLUS partidul bautorilor de pi-pi?

    • c o a i e da’ nu mai alimenta ce plm! cine te obliga sa alimentezi? ia sa ia toata lumea inclusiv marii transportatori o pauza de o luna UNA nu mai mult si ia sa vedem ce se intampla. plus cu din alea nesimtite – toarshu’ patron/institutie de stat nu pot sa ajung la munca ca n-am bani de benzina/motorina si io cu hautobuzul nu calatoresc ca ma imbolnavesc la propriu!

      • Mda, bună ideea ta.
        Ia să ia o lună pauză marii transportatori, să vezi omenirea cum chițăie prin față pe la magazine după ceva de clămpănit, că alimente, ciuciu!
        Unde lucrezi? Dacă ai lucra la un transportator, ce-ar fi să iei o pauză de-o lună la salariu?
        Dacă ai de expediat mărfuri, ce-ar fi să le spui beneficiarilor să ia o pauză de-o lună la contract și să ignore faptul că din comenzile făcute primesc măciuca?
        Dacă ai o firmă de transporturi, ia nu-ți plăti personalul o lună, să vezi ce-o să se bucure!

        Cum ziceam, bună ideea ta.

        • e ok, as lua si zece luni pauza ca orice om normal la cap si c o a i e isi pune bani deoparte unii full arici in buzunar altii mai asa un cui in perete in care sa-siu puna pofta , iar altii direct cu unghia in gat! da’ o luna ar fi suficient sa-i aduca pe boii astia si de la benzinarii si de la guvernare cu picioarele pe pamant! FUCK WITH THE CONSUMER, THE CONSUMER FUCKS WITH YOU!

  2. Un preț normal pentru Romania este de 6 lei. Au auzit ca incep protestele pe 30 Iunie si mint cu nerușinare ca scad pretul cu 1 leu. Ieșiți la proteste romanilor dacă nu vreți sa fiti furați in fiecare zi!

    • un pret normal ar trebui sa fie 3,5 lei. avem petrol si gaze si nu vad de ce ne-am compara cu state care nu au.

  3. AVEM REZULTATELE IGNORANTEI SI IRESPONSABILITATII MAJORITATII ROMANILOR CARE AU VOTAT CU CAPUL IN TRAISTA TIMP DE 32 DE ANI.
    TRADAREA ,HOTIA SI PROSTIA AU PUS ROMANIA PE BUTUCI !.
    SA AI ZACAMINTE DE PETROL SI GAZE SI SA NU AI O RAFINARIE !,SA LE VINZI PE NIMIC !;SA N-AI O CENTRALA IN COGENERARE ,DAR SA TRECI IN FACTURI LA ROMANI TAXA PENTRU COGENERARE -ASTA-I HOTIA STATULUI !;SA CUMPERI DE LA EXON CU UN MILIARD DE $ ZACAMANTUL DIN M NEAGRA FACUT CADOU AMERICANILOR DE TARICEANU ,ORI ESTI TAMPIT ,ORI TRADATOR !.SA OPRESTI TERMOCENTRALE CA-S VECHI SI PE CARBUNE SI SA NU PUI IN FUNCTIUNE NIMIC !,ASTAI TEMBELISM .SA NU FII IN STARE SA FINALIZEZI GRUPURILE 3 SI 4 DE LA CERNAVODA ,DAR SA VREI SA UMPLI TARA CU MICROREACTOARE NUCLEARE NETESTATE ,TREBUIE SA FII NEBUN !.
    SA BAGI MANA IN BUZUNARUL ROMANULUI MARIND ARTIFICIAL PRETURILE LA COMBUSTIBILI CA SA ECHILIBREZI BUGETUL !,BUGET DE CARE ITI BATI JOC ARUNCAND BANII PE HARBURILE AMERICANE ! SUB PRETEXTUL UNEI INARMARI CU FIARE VECHI !,ASTA-I TRADARE ,ASTA-I IDIOTENIE 100%.
    VOI CE VA PRETINDETI GUVERNANTI FACETI JOCURILE UNOR DESCREERATI .

  4. Ieșiți în strada și cereți drepturile, aruncați la groapa de gunoi acești trădători din guvern

  5. DACA JUSTITIA AR FI ACTIONAT JUST NU AR FI SITUATIA ASTA DEZASTROASA IN TARA.NOI AVEM NUMAI GHIOCEI IN CONDUCERE SAU TRADATORI CARE AU SUBMINAT ECONOMIA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger