AcasăSOCIALPSD se opune relaxării de la 1 iunie? Au tras semnalul de...

PSD se opune relaxării de la 1 iunie? Au tras semnalul de alarmă că românii ar fi discriminaţi!

marcel ciolacuPSD se opune relaxării de la 1 iunie? Au tras semnalul de alarmă că românii ar fi discriminaţi!

Social-democraţii au anunţat vineri că cere revizuirea deciziei CNSU privind măsurile aplicabile de la 1 iunie pentru că discriminează cetăţenii.

Potrivit partidului, interzicerea participării persoanelor nevaccinate la evennimente cu un număr mare de participanţi „este o abordare neconstituţională şi anti-europeană”.

PSD somează Guvernul să revizuiască imediat decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență care conține numeroase elemente de discriminare a unor largi categorii de cetățeni, contrar principiilor adoptate la nivelul Uniunii Europene.

Atâta timp cât în România nu există nicio lege adoptată de Parlament care să prevadă obligativitatea vaccinării anti-COVID-19, orice discriminare pe acest criteriu este ilegală și neconstituțională”, se arată în comunicatul PSD.

PSD se leagă de abordările adoptate la nivelul UE

Pe ce s bazează social-democraţii? Pe abordările adoptate la nivelul Uniunii Europene se asigură un tratament egal pentru persoanele care îndeplinesc cel puțin unul dintre cele trei criterii: vaccinare, test negativ, imunizare prin boală.

De exemplu, cum se va intra la festivalurile UNTOLD și NEVERSEA? Edi Chereji, organizatorul lor, a declarat că speră că autoritățile vor reveni și vor da posibilitatea ca și cei care se testează sau care au trecut prin boală să participe la festivaluri, pentru că altfel ar fi o măsură discriminatorie.

author avatar
Andrei Ștefan
615 afisari

14 COMENTARII

  1. Ce a aia decizie CNSU ?
    Parca CNSU n are personalitate juridica, e un fel de struto- camila iar deciziile nu pot fi ridicate la rang de lege ! Iar ne intoarcem la dispozitiile de neconstitutionalitate ale CCR ?
    Cum sa sanctionezi pe o decizie CNSU ?

  2. Pentru cei care aveti copii – Atentie la aberatiile lansate intentionat in asa zisele masuri de „relaxare” dramuite de javrele tortionare in frunte cu imbecilul Catu :

    https://www.activenews.ro/stiri/O-hotarare-a-CNSU-condus-de-Citu-permite-DOAR-parintilor-vaccinati-vindecati-sau-testati-sa-participe-la-festivitatea-de-final-de-an-scolar-IN-AER-LIBER.-Aceasta-instituie-in-mod-buziv-o-DISCRIMINARE-arata-avocatul-Iulian-Urban-167113

    E clar ca nenorocitii de la Guvern incep sa provoace intentionat – Dupa prima etapa de propaganda , incepe inca una si mai parsiva pentru ca in centrele mortii nu intra suficienti idioti.
    Acesta e cel mai GRAV si MARSAV ATAC de pana acum impotriva cetateanului , a familiei si in primul rand al copilului care este MARGINALIZAT si supus unui abuz psihologic si afectiv prin lipsa parintelui de la festivitate !
    Cum se va simti un copil care primeste un premiu cand va vedea doar parintii colegilor ?
    Care este logica impunerii unei asemnea masuri in aer liber ?
    Care este scopul si logica segregarii fatise intre profesori si parinti ?

    • Logica este de a li se arata romanilor imbecili, ajunsi in stadiul de legume, ca se vor conforma cu entuziasm si nici nu vor schita vreun gest de revolta !
      Daca nu ma credeti, iesiti pe strada si veti vedea cite legume din astea poarta inca, una sau , chiar, doua masti !!!!!!!!
      Arafat, Iohanis si toata clica de nazisti alogeni, sau nu, stiu cu cine au de aface si nici nu se mai gindesc la vreo eventualitate ca legumele s-ar putea sa se revolte !!!
      Sa-ti fie tarina grea, popor roman !

  3. Lasa bai Ciolacule, sa faca Untold si Neversea cu cobaii lor pufosi si fara minte, ce fel de om normal la cap se baga intre astia, sa iasa de acolo cu ceva virus in plus ? 🙂 Nimeni nu isi risca viata, ca asa vrea Matu, ala e un habarnist mai mare ca HaBarna, asa ca e bine sa se faca experimente in masa numai cu cobaii vaxinati, nimeni nu mai crede in propaganda gubernului de la Bukale, toti sunt niste psihopati dusi cu pluta pe Dambovita !! 🙂 Bokuletule, fa o baie de multime la Untold, poate te vedem ultima oara in acest an, sacrifica-te pentru binele omenirii !! 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger