AcasăSOCIALProtest spontan la Dacia. Care e principala nemulțumire a oamenilor - VIDEO

Protest spontan la Dacia. Care e principala nemulțumire a oamenilor – VIDEO

(foto: captură youtube)

Mai multe zeci de angajați ai uzinei Dacia de la Mioveni au întrerupt lucrul, pentru a participa la un protest spontan. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri, 14 iulie.

Din câte se pare, nemulțumirea muncitorilor care au ales această metodă de protest, în speranța că se vor face mai bine auziți de conducere, ar pleca de la volumul de muncă apărut în contextul în care în producție au intrat modele noi de mașini. S-ar dori o suplimentare a numărului personalului.

Liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu, a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena3, cum de s-a ajuns la o astfel de manifestare spontană în rândul angajaților.

Ce promisiuni există

”A fost un protest spontan și voluntar al oamenilor, vis a vis de impactul la unele posturi pe care le au noile produse. De fiecare dată când avem în gamă un nou model apar și unele dificultăți în procesul de fabricație. Foarte multă muncă datorită noilor modele. Este o gamă de vârf și sunt mult mai complexe. Am discutat cu directorul de uzină, a înțeles, vor suplimenta niște posturi și vor angaja niște oameni. Au promis că vor analiza fiecare post”, a declarat Ungureanu, citat de antena3.ro.

Din imaginile surprinse în timpul protestului și ajunse pe Internet se pot auzi fluierături, dar și faptul că oamenii au scandat la un moment dat ”demisia!”. Între timp, protestul spontan s-a încheiat.

435 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger