AcasăSOCIALProtest pe strada Antiaeriană din Bucureşti: pietonii vor semafoare! Şoferii claxonează în...

Protest pe strada Antiaeriană din Bucureşti: pietonii vor semafoare! Şoferii claxonează în disperare

Protest pe strada Antiaeriană din Bucureşti: pietonii vor semafoare! Şoferii claxonează în disperare

Strada Antiaeriană din Bucureşti a fost din nou, dumincă, scena unui protest: riveranii au pus la încercare nervii şoferilor pentru a trage un semnal de alarmă.

Locuitorii din zonă au traversat o trecere de pietoni de pe strada Antiaeriană din Bucureşti, în această după-amiază, de mai multe ori, pentru a atrage atenţia autorităţilor.

Oamenii vor semafoare

Oamenii vor ca în zonă să fie montat un semafor pentru ca şoferii să încetinească şi astfel să fie evitate accidentele rutiere. Seria protestelor de pe strada Antiaeriană a început pe 11 octombrie, atunci când un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit şi ucis de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni.

Nervii şoferilor au fost întinşi la maxim, iar cozile de maşini s-au întins pe câteva sute de metri. Unii dintre şoferi au coborât şi s-au luat la ceartă cu protestatarii.

Potrivit unor surse, la volan era un cunoscut om de afaceri din domeniul medical. Avea permisul suspendat tocmai pentru viteză, însă contestase decizia şi circula cu dovada primită de la Rutieră.

author avatar
Andrei Ștefan
340 afisari

1 COMENTARIU

  1. TOATE intersectiile din Bucuresti trebuiesc semaforizate!
    -zebre din 50 in 50 de metri
    -covoare-limitatoare
    -benzi pt. biciclo-trotinetisti
    -sensuri unice generalizate
    -bariere unde este cazu- in marile intersectii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger