AcasăSOCIALProtest, pe ploaie, în Piața Victoriei. Sindicaliștii au venit din nou în...

Protest, pe ploaie, în Piața Victoriei. Sindicaliștii au venit din nou în fața Guvernului – FOTO/VIDEO

Protest, pe ploaie, în Piața Victoriei. Sindicaliștii au venit din nou în fața Guvernului - FOTO/VIDEO (sursa foto. Facebook/Cartel Alfa)

Au răsunat din nou vuvuzelele, în Piața Victoriei, în zona din fața sediului Guvernului. Dar și nemulțumirile sindicaliștilor ieșiți în stradă, de această dată miercuri, cu intenția de a se face auziți de către premierul Cîțu și echipa ministerială pe care liberalul o conduce.

Protestatarii au avut pancarte cu diverse mesaje, steaguri, dar și umbrele, pentru că vremea a fost ploioasă.

”S-a mai împlinit o săptămână în care acest Guvern n-a înțeles nimic din revendicările și solicitările noastre. Încă o dată dovedește că e preocupat mai mult de împărțirea posturilor pentru protipendada politică, care îi deservește, decât să facă treabă pentru România și pentru lucrătorii din România. (…) se ceartă pe diferite posturi în diferite instituții, în loc să rezolve așteptările cetățenilor”, a fost auzit spunând Bogdan Hossu, președintele Cartel Alfa, aflat în mijlocul sindicaliștilor ieșiți în fața sediului Executivului.

”Vrem respect!”

În Piața Victoriei s-au aflat, miercuri, și reprezentanți ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual – SNPPC. ”După mai bine de 60 de zile de la declanșarea protestelor, Guvernul tace! FSNPPC, nu! Suntem în stradă pentru drepturile angajaților, pentru drepturile pensionarilor, pentru viitorul nostru și al copiilor noștri! Vrem respect din partea Guvernului, a Parlamentului și a președintelui României! Deși le-am prezentat tuturor revendicările noastre, am fost tratați cu aroganță și indiferență. Continuăm lupta sindicală!!”, au ales aceștia să transmită, de această dată prin intermediul unei rețele de socializare.

”Se anunță ploaie, dar niciun fel de vreme nu ne-a stat în cale în cele două luni de când PROTESTĂM în stradă pentru DREPTURILE LUCRĂTORILOR, în fața unui guvern care nu dialoghează, doar dezinformează! Ne revedem miercuri, 17 martie 2021, ora 11.00 în Piața Victoriei!”, transmiseseră, zilele trecute, reprezentanții Confederației Naționale Sindicale „Cartel ALFA”, pe pagina oficială de Facebook.

300 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger