AcasăSOCIALProtest chiar în timpul audierii miniștrilor. Au venit la Parlament cu un...

Protest chiar în timpul audierii miniștrilor. Au venit la Parlament cu un ciolan uriaș și măști cu Iohannis, Ciolacu și Cîțu – VIDEO

Protest chiar în timpul audierii miniștrilor. Au venit la Parlament cu un ciolan uriaș și măști cu Iohannis, Ciolacu și Cîțu - VIDEOProtest chiar în timpul audierii miniștrilor. Au venit la Parlament cu un ciolan uriaș și măști cu Iohannis, Ciolacu și Cîțu - VIDEO

În timp ce în clădirea Parlamentului se derulau audierile miniștrilor propuși pentru a face parte din Guvernul Ciucă, în stradă, în apropierea intrării în sediul Legislativului, s-au aflat, miercuri, mai mulți reprezentanți ai comunității Declic.

A fost vorba despre un protest, în care s-a vrut a fi pusă în scenă „bătaia pentru ciolan” a politicienilor, din câte au transmis cei de la Declic.

În acest sens, s-a adus un ciolan uriaș, iar trei membri ai Declic au purtat măști cu chipul președintelui Iohannis, al liderului PSD, Marcel Ciolacu, și, respectiv, al președintelui PNL, Florin Cîțu. „Actorii” s-au lăsat la un moment dat fotografiați în timp ce puseseră mâna pe ciolanul de proporții impresionante.

S-a mai dorit să se afle că mesajul Declic pentru aleșii neamului, trecut cât se poate de vizibil, pe un banner adus la acest protest, este „Parlamentari, nu girați lupta pe ciolan: nu votați premier PNL-PSD-UDMR!” ​​

„Am pus în scenă această bătaie pentru ochii politicienilor. Să vadă și ei cât de ridicoli sunt și să înțeleagă că penibilul alianței PNL-PSD-UDMR va rămâne pentru totdeauna în istoria rușinoasă a României”, a menționat Ana Racheleanu, campaigner Declic, citată într-un comunicat remis redacției.

Nu e prima oară când cei de la organizația non-guvernamentală aleg să folosească un ciolan la un protest – VEZI AICI.

441 afisari

5 COMENTARII

  1. Minunat, o reactie a unor oameni pe care îi intereseaza România. Se implicâ și nu stau la tv de dimineata până dimineața scriind pe FB sau pe forumuri, acunzându- se după un nume fals. Felicitări, oameni cu demnitate!

    • Io stau tot timpul pe forumuri halind k.kat pe placul Raionului si ma ascund dupa un marfar de pseudonime caraghioase !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger