AcasăSOCIALProtest al sindicaliștilor de la metrou, anunțat pentru marți, 24 mai. Află...

Protest al sindicaliștilor de la metrou, anunțat pentru marți, 24 mai. Află între ce ore!

(sursa foto: Facebook/Metrorex)

Sindicaliștii de la metroul bucureștean sunt deciși să iasă, marți, în stradă, pentru a protesta în proximitatea Ministerului Transporturilor, condus de către social-democratul Sorin Grindeanu.

Acțiunea, anunțată încă din ziua precedentă, prin intermediul unui scurt comunicat, ar urma să se desfășoare între orele 14.00-15.00, în parcarea din fața clădirii Ministerului Transporturilor din Capitală, strada Gării de Nord, intrarea în parcul Gării de Nord, din sectorul 1.

Care e motivul pentru care ies sindicaliștii în stradă

Conform sursei menționate, va fi „o adunare publică (pichet de protest), organizată de UNITATEA– Sindicatul Liber Metrou (USLM) cu tema importanței metroului pentru Capitala României”. Nu s-a comunicat oficial câte persoane ar urma să fie prezente la această acțiune de protest.

Nu sunt puțini cei care își amintesc, în acest context, de protestul semnificativ din martie anul trecut, care a dat peste cap planurile multor locuitori ai Capitalei care folosesc, în mod curent, metroul pentru a se deplasa prin București – pentru a merge la muncă ori la școală sau pentru a evita aglomerația ce apare în transportul de suprafață, îndeosebi la orele de vârf.

Protestul din martie 2021 a generat numeroase reacții publice – VEZI AICI și AICI.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger