AcasăSOCIALProfeţiile Baba Vanga pentru 2024 aduc veşti proaste! Ameninţarea ce îi pune...

Profeţiile Baba Vanga pentru 2024 aduc veşti proaste! Ameninţarea ce îi pune în pericol şi pe români

Baba Vanga nu a prezis evenimente prea plăcute pentru anul 2024. Omenirea se va confrunta cu fenomene meteo extreme, din cauza încălzirii globale. În pofida acestor lucruri, din spusele prezicătorilor, medicina va înregistra progrese importante.

Totuşi, sunt şi veşti bune: se spune că în acest an va fi descoperit un leac pentru cancer, iar atmosfera politică va fi tensionată, iar asta pentru că va avea loc o tentativă de asasinat asupra președintelui rus Putin și atacuri teroriste în Europa.

Profeții 2024 Baba Vanga

Baba Vanga a prezis că „dragonul” va prelua controlul. Ar putea fi vorba despre o nouă putere mondială sau despre inteligență artificială?! De asemenea, în 2024, s-ar putea să luăm, în sfârșit, contact cu extratereștri. Suntem pe cale să avem o discuție intergalactică?

Cele mai importante predicţii de la Baba Vanga pentru 2024:

  • Atacuri cibernetice: Amenințările cibernetice vor deveni realitate pe măsură ce atacurile hackerilor vor crește în intensitate.
  • Pericol pentru Putin și probleme în Europa: Se prezice un atentat la viața lui Putin comis de cineva din propria țară. Europa va fi afectată de atacuri teroriste.
  • Dragon la orizont: Baba Vanga a prezis înainte de moartea ei că „dragonul” va prelua controlul, sugerând evenimente importante sau schimbări majore.
  • Trump și boala sa: Se vorbește despre posibila revenire a lui Donald Trump la putere în 2024, dar cu mențiunea că ar putea fi afectat de o boală misterioasă.

Cine a fost Baba Vanga?

Baba Vanga a fost o clarvăzătoare și herbalistă bulgară care a devenit celebră pentru presupusele ei puteri de clarviziune și profeție. Cu toate că a fost oarbă din copilărie, ea a devenit celebră în Europa de Est în anii ’70 și ’80 pentru o serie de presupuse previziuni.

Prezicătoarea a murit în urmă cu mulți ani, în 1996, predicțiile și personalitatea ei rămân populare în unele părți din Europa de Sud-Est, în special Bulgaria și Macedonia de Nord, precum și în unele părți ale Europei de Est, în special în Rusia, scrie City Magazine.

author avatar
Andrei Ștefan