AcasăSOCIALProfeţiile Baba Vanga pentru 2024 aduc veşti proaste! Ameninţarea ce îi pune...

Profeţiile Baba Vanga pentru 2024 aduc veşti proaste! Ameninţarea ce îi pune în pericol şi pe români

Baba Vanga nu a prezis evenimente prea plăcute pentru anul 2024. Omenirea se va confrunta cu fenomene meteo extreme, din cauza încălzirii globale. În pofida acestor lucruri, din spusele prezicătorilor, medicina va înregistra progrese importante.

Totuşi, sunt şi veşti bune: se spune că în acest an va fi descoperit un leac pentru cancer, iar atmosfera politică va fi tensionată, iar asta pentru că va avea loc o tentativă de asasinat asupra președintelui rus Putin și atacuri teroriste în Europa.

Profeții 2024 Baba Vanga

Baba Vanga a prezis că „dragonul” va prelua controlul. Ar putea fi vorba despre o nouă putere mondială sau despre inteligență artificială?! De asemenea, în 2024, s-ar putea să luăm, în sfârșit, contact cu extratereștri. Suntem pe cale să avem o discuție intergalactică?

Cele mai importante predicţii de la Baba Vanga pentru 2024:

  • Atacuri cibernetice: Amenințările cibernetice vor deveni realitate pe măsură ce atacurile hackerilor vor crește în intensitate.
  • Pericol pentru Putin și probleme în Europa: Se prezice un atentat la viața lui Putin comis de cineva din propria țară. Europa va fi afectată de atacuri teroriste.
  • Dragon la orizont: Baba Vanga a prezis înainte de moartea ei că „dragonul” va prelua controlul, sugerând evenimente importante sau schimbări majore.
  • Trump și boala sa: Se vorbește despre posibila revenire a lui Donald Trump la putere în 2024, dar cu mențiunea că ar putea fi afectat de o boală misterioasă.

Cine a fost Baba Vanga?

Baba Vanga a fost o clarvăzătoare și herbalistă bulgară care a devenit celebră pentru presupusele ei puteri de clarviziune și profeție. Cu toate că a fost oarbă din copilărie, ea a devenit celebră în Europa de Est în anii ’70 și ’80 pentru o serie de presupuse previziuni.

Prezicătoarea a murit în urmă cu mulți ani, în 1996, predicțiile și personalitatea ei rămân populare în unele părți din Europa de Sud-Est, în special Bulgaria și Macedonia de Nord, precum și în unele părți ale Europei de Est, în special în Rusia, scrie City Magazine.

author avatar
Andrei Ștefan
2.633 afisari

13 COMENTARII

  1. Nu Vladimir Vladimirovici va face obiectul unui atentat.
    Altcineva va fi tinta unui atentat , atentat care va reusi !
    Cit despre ”incalzirea globala”, aceasta este tot atit de reala, pe cit stia baba despre ea, acolo in curul Bulgariei…

    • Vlad Tepes, sper ca un atwentat aupra lui Putin sa nu reuseasca. Asta trebuie trimis injudecata si intemnitat pe viata. Asa sa ne ajute Dumnezeu pt. tot ce a facut acest criminal.

  2. Art. de la cap la coada minciuna! Vanga (de la Vanghelia) nu a zis nimic din ce scrieti aici. Nici macar o singura vorba despre Putin nu a zis! Spunea cv de un..,,Vladimir”! Si anume ca nu va fi invins niciodata. Iar interlocutorul o intreba ; Vladimir? care Vladimir? cneazul Vladimir? Intrebata de razboi daca va avea loc WW3, Vanga zice ca nu va mai fi nici un razboi! Si de atunci au fost 2 razboaie in Golf-Iraq, razboiul dintre Iraq si Iran, cel din Afghanistan, acum in Ukraina si Israel,razboiul dintre Argentina si M.Britanie in Maldive pt.insulele Maldive/Faulkland, etc. Adica nu prea le-a nimerit cu profetiile/premonitiile. Carti scrise de o nepoata de a ei si de un apropiat,scriitor,ziarist. Am mai vzt pe youtube profetii pina-n anul 4700,sau 5700, acu sterse de youtube, dar de care n am dat pina acum.Unde or fi fost scrise , de cine numa Dumnezeu stie..Cert e ca i se pun multe profetii in seama iar ea nu le-a facut! Ci ziaricii dornici de clickbait, de vizualizzari.

  3. 5 XXL, Baba Vanga ar zice:
    Fata de atitudinea de neimplicare, adoptata de Austria, Ungaria, Turcia, in privinta conflictului din Ucraina, politica impusa de conducatorii Romaniei in raport cu acest conflict, ostila Rusiei, este profund gresita si, fata de pericolul unui conflict mondial si fata de marile schimbari politice, economice si militare care se vor produce in lume in viitorii ani, este deosebit de periculoasa si va duce la distrugerea Romaniei.
    In urmatorii ani harta Europei se va schimba drastic in zona Romaniei si cei mai loviti vor fi evident romanii.
    Problema palestiniana nu poate fi rezolvata decat prin distrugerea integritatii teritoriele a Siriei, tara care este pe cale sa fie vanduta de rusi. In schimb, Ucraina va fi vanduta si ea de vestici Rusiei si va fi desfiintata. O parte va fi ocupata de rusi, o parte va fi alipita Poloniei in schimbul Danzigului care va fi inapoiat Germaniei.
    Romania si Bulgaria vor fi vandute si ele. China va uita de prietenia istorica cu Romania si isi va rezolva reunificarea.
    Drept recompensa pentru politicile lor de neimplicare in treburile Rusiei, Rusia va sprijini refacerea Imperiul Austro-Ungar si Otoman. Vor urma tulburari etnice in Ardeal si in final, va urma atacarea si ocuparea Transilvaniei, a Ardealului de catre Austro-Ungaria sprijinite de Rusia, dupa modelul razboiului din „Ucraina” .
    Moldova va fi reunificata si alipita Rusiei.
    Turcia isi va reconstitui fostul imperiu si isi va lua inapoi tarmul Marii Negre pana la Dunare.
    Asa, Bulgaria si Romania, ostile Rusiei, vor dispare ca state independente, teritoriile lor ramase, vor fi reincorporate in Imperiul Otoman.
    In final Rusia va avea frontiere cu Imperiile prietene, Austro-Ungar si Otoman .
    Pare imposibil acum, dar este cert, spre acestea se indreapta politica celor mari in aceasta zona. Dupa ce va incepe razboiul si in Romania, nimeni nu va mai putea face nimic.
    Nici Baba Vanga.
    Asa ca speranta noastra, a romanilor este Sosoaca. Daca mai poate si ea schimba ceva.

    • Sfantul Vasile va ocroti Romania.Cei ce lacomesc la teritorii stropite de secole cu sange romanesc (lacomia, dorinta de marire, rautatea, dorinta de a nimici prin foc si sabie), vor sfarsi tragic cu neamuri cu tot .Istoria va scrie asta.

    • Romania duce o politica externa contrara intereselor sale. Ar putea face o miscare interesanta acum in ceasul 24 cu privire la reintregirea la est, prin iesirea din nato, recunoasterea Crimeei si Donbasului ca fiind ale Rusiei, si revendicand oficial teritoriile detinute de Ucraina. Poate ca asa Rusia o sa fie un pic imblanzita si nu va mai acorda Transilvania Ungariei (lucru negarantat insa), dar ar fi un semnal ca si alte tari (Ungaria, Polonia, Slovacia) sa isi ceara teritoriile lor din Ucraina, si atunci Ucraina nu va mai fi sprijinita terestru prin tarile respective, razboiul s-ar scurta, fiecare din tarile enumerate isi va recapata teritoriile revendicate, iar Ucraina ar ramane o tara mica fata iesire la mare.

  4. Atentat asupra lui Putin? Pai Putin n-a murit de vreo cinci ori pana acum? Baba nu e la curent cu ultimile noutati. Iar cu incalzirea globala chestia e rezolvata, o sa ne apere inteligenta artificiala iar daca nu, facem un razboi impotriva incalzirii globale, o impuscam si gata!

  5. Baba banga a murit in 1996 dar recent a facut preziceri pentru 2024. Nu cumva se refrea la 3024? banga mintii

  6. Prostii. Noi facem astea posibile prin faptul ca le dam crezare.
    Cititi Biblia cu atentie acolo este totul despre manifestare. Ni se dau aceste scenarii si noi pentru ca le dam crezare colectiv le ducem la indeplinire, le manifestam in realitatea asta.
    Menirea noastra este sa facem rai aici. Profeti chestii – mukti primesc inspiratia nu de la El ci de la Samael (sau Satan cum mai este recunoscut).
    Fiecare dintre noi stim adevarul il avem in noi si il recunoastem daca ne eliberam mintea de toate bazaconiile citite si ne uitam la ce dorim noi aici si la ce ar fi fara atata venin si negativitate cu care suntem bombardati incontinuu.
    In Biblie scrie de 365 de ori sa nu ne fie frica. Suntem condusi prim frica incontinuu. Asta nu vine de la Dumnezeu.
    In 2024 totul va fi bine (cu multe incercari si colective iar personale in masura in care mai avem de invatat sau de platit – daca nu ne-am cait si indreptat, salvarea este mereu acolo numai noi sa o dorim).
    Acum s-a contopit ce era in plan metafizic si ce este fizic. Valul s-a ridicat si simtim daca suntwm atenti.
    De bine de rau ne-am trezit mai multi si nu o sa permitem grozavia cu dragonul de exemplu. Ca nu degeaba am venit aici, cu darurile cu care am vebit ii tragem si pe alti miliarde.
    Oricine poate sa contribuie, nu trebuie decat sa respingeti toate aceste scenarii si sa credeti ontr-un viitor ideal pentru voi. Si sa traiti fiecare zi cu bucurie, ca este un dar nepretuit. De ce ne otravim zilele cu scenarita inutila? Si vprbaraie si barfa si de toate? Cat timp dam zilnic rugaciunii meditatieo reflectiei cotirii Bibliei? Macar 30 de minute o putem face toti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger