AcasăSOCIALProfesorii, scoşi din sărite. Veşti proaste în privinţa salariilor. Februarie, o lună...

Profesorii, scoşi din sărite. Veşti proaste în privinţa salariilor. Februarie, o lună neagră pentru dascăli

profesori in greva

Salariile profesorilor au mari şanse să vină cu întârziere în luna februarie. Motivul este unul pueril: kitul actualizat al aplicației Edusal prin care se plătesc salariile nu a fost livrat, anunţă ministerul Educației, iar asta va genera întârzieri în plata salariilor.

Miercuri este ultima zi în care kitul mai poate fi livrat pentru ca salariile majorate să poată fi plătite la timp, pe 14 februarie, spune liderul sindical Marius Nistor.

Se fac eforturi pentru plata la timp

Ministerul Educației spune într-un răspuns solicitat de Edupedu.ro, “că face eforturi, astfel încât programul actualizat să fie livrat unităților de învățământ într-un interval de timp care să permită plata, la timp, a salariilor”.

Edusal este aplicația de salarizare din sistemul de învățământ, gestionată de SIMAVI, companie rezultată din SIVECO. Aceasta din urmă a realizat SIIIR – Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România, în anii 2013-2015, în perioada Guvernelor Ponta, fiind un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013.

A costat circa 18 milioane de lei.

author avatar
Andrei Ștefan
435 afisari

17 COMENTARII

    • Ghițăl, pardon, waxere, știm că nu sunt bani, nu sunt, dar pentru niște haite pensionate la 45-50 de ani cum sunt?
      No, așa se întreabă ceilalți paraziți, cadrele didactice.

      • Sa treci pe la mine sa te urechez ! Barbu Gh. nu la scoala ai invatat inversionismul.

  1. Huuuooo, la muncă, nu la întins mâna. Nu vă convine, marș în sectorul privat, să vedeți cum se câștigă banii!
    Să vedeți cum e să luați banii și peste două-trei luni.

  2. Pai ce,tovarasi dascali,v-ati obisnuit cu somnul acasa pe salarii grase?Sunteti tristi ca s-a terminat mascarada?Ce voiam sa mai zic a spus Barbu mai sus.Suntem o tara parazitata si capusata de mafia lichelelor care cica munceste la stat.

  3. Astia nu sunt dascali,bre,cei adevarati canta la biserica pe 800 de lei pe luna plus pomeni si inmormantari.Astia sunt niste capuse ale banului public.Invatamantul arata dupa chipul si asemanarea lor.Sunt deopotriva impostori si escroci.Adevaratii profesori ,ca si doctori,au disparut demult.

  4. Dupa cum te exprimi tu esti si mai analfabet.Am inteles ,esti omul de serviciu al scolii ,idiotul de serviciu care muncesti in gradinile asistatilor cu prime si vouchere in Dubai.

  5. Rezultatele elevilor se obtin prin meditatiile facute acasa de catre profesori nu din ceea ce se face la clasa.din meditatii se castiga mult mai mult decat din salariu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger