AcasăSOCIALProfa Amalia Bellantoni a chemat Poliţia ca s-o apere de părinţii nervoşi:...

Profa Amalia Bellantoni a chemat Poliţia ca s-o apere de părinţii nervoşi: „N-o vrem în școală! A luat 5,2 la examen!”

A fost scandal, luni, în prima zi de şcoală, la Belciugatele. Amalia Bellantoni nu este dorită la catedră de către unii părinţi.

Profesoara s-a simțit amenințată și a sunat la poliție, spunând că are în preajmă instigatori care îi pot pune viața în pericol.

Amalia Bellantoni s-a temut pentru siguranţa ei

Ea a sunat la Poliţie. A zis că are în preajmă instigatori care îi pot pune viața în pericol.

„Sunt instigatori la școala din Belciugatele! Mă simt în pericol. Sunt aici niște persoane pe care domnul șef de post nu dorește să le identifice, nu dorește să intervină.

În momentul de față, domnul șef de post se uită la noi cum sunt agresată și nimeni nu intervine. Vă rog frumos să trimiteți un echipaj de poliție!”, a spus Bellantoni la telefon.

De ce n-o vor părinţii la catedră?

Mămica unuia dintre elevi s-a revoltat: „Nu o vrem în școală! A luat 5,2 la examen! N-o să reziste mult aici! Cu nota asta? Dânsa nu știe să predea!”.

Bellantoni a întrebat-o: „Dvs. aveți facultate?”

„Da, am!”, a răspuns părintele.

„Și de ce nu veniți dvs. să predați?”

„Nu vreau!”,i-a replicat femeia vedetei. „Vrem pe cineva mai bun!”.

Cine este Amalia Bellantoni?

Amalia Bellantoni a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Ea a ajuns în atenţia opiniei publice după ce a spus că e nemulțumită de neregulile din sistemul de învățământ.

A avut postări publice îndrăznețe în acest sens. Unele, ca aceasta, au devenit virale:

Ca absolventă a Universității București- Facultatea de Limbi și Literaturi Străine la stat, fără plată am avut posibilitatea de a preda în învățământul de stat și va spun sincer că sistemul nostru de învățământ este O RUȘINEEEEEE!!!!

Rușinea cea mai mare însă este a domnului Președinte al României și a primei Doamne care au și ei aceeași meserie de care au uitat complet de îndată ce au ajuns în fruntea țării!

Am renunțat la meseria de profesor, căci salariul era de toată mizeria, câştigam mai bine daca eram ospătărița la vreun restaurant și după 4 ani am plecat din țară si m-am dus în aviație. Însă paralel am continuat să-mi exersez calitățile de traducător autorizat franceză”, a postat Amalia Bellantoni.

author avatar
Andrei Ștefan
1.986 afisari

13 COMENTARII

  1. ar trebui mediatizati cei asa pretentiosi parinti sa vedem ce-i de capul lor . cucoana mofturoasa care nu-i place de amalia s-o vedem si noi

  2. asta e buna de profesoara,dar la porno schooool.
    nu e asta vedeta din show-ul cu dihănii de la tembelizor?
    ce sa caute gaița asta la catedra?
    alt experiment social?
    nu despre nota ei este vorba,ci mai ales de faptul că promovează nihilismul și este în afara sistemului de valori pe care le are poporul român.

  3. Așa de rău a ajuns? De la marea afacere cu care se lauda, de la marea bucatareasa „siciliana” a ajuns o umila profesoară? Prea de tot!Din punctul meu de vedere a fost concurenta cea mai antipatica din toate edițiile „Chefi la cuțite”.Narcisista și conflictuală.

  4. asta e patroana de la beli siciliani, cred ca a lasat-o barbaso de proasta ce e. sa vedeti acolo ce showuri facea cu televiziuni etc..

  5. ar trebui sa intervina politia in apararea A. Belantoni , niste ghiorlani nu vor ei sa predea , ca asa vor ei ?

  6. Are dreptate doamna in tot ce a spus.Nu o vor pupincuristii Esuatului parazit si primei hoate .

  7. nota a fost manarita de clanul coarna din zona. copilul amaliei a fost agresat de copiii si profesorii de la scoala. amalia a facut deja investitii pentru uniforme si carti acolo. acolo este un clan securisto-mafiot. profesoana chipurile data la o parte, de a fapt demisionase, si indruma copiii spre vacsinare…ganditi cu minta voastra. il urmaream pe dumitru coarna – mare dezamagire dupa ce a chemat militia a belciugatele…s-a speriat coarna de o bucatica de femeie, care-si apara copilul? tare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger