AcasăSOCIALProblemă la metrou. S-a întâmplat la stația Eroii Revoluției! Anunțul Metrorex

Problemă la metrou. S-a întâmplat la stația Eroii Revoluției! Anunțul Metrorex

Problemă la metrou. S-a întâmplat la stația Eroii Revoluției! Anunțul Metrorex (sursa foto: Facebook)

O situație neprevăzută s-a produs, miercuri, 22 septembrie, într-o stație de metrou din București.

O avarie apărută la sistemul de iluminat, într-o stație de metrou de pe Magistrala 2, a dus la luarea unor măsuri. Un anunț în acest sens a venit din direcția companiei care asigură transportul în comun în subteran.

Ce s-a decis în privința trenurilor care ajung la această stație

Informăm publicul călător că astăzi, 22.09.2021, începând cu ora 13:55 din cauza unei avarii la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2, în stația de metrou Eroii Revoluției a fost afectat iluminatul normal. Pe durata avariei, în stațiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranță.

Pentru siguranță călătorilor aflați la metrou, s-a dispus circulația trenurilor fără oprire în stația de metrou Eroii Revoluției”, au comunicat reprezentanții Metrorex.

Nu se știe când anume se va remedia situația. Oficialii companiei au transmis însă faptul că, în tot acest context, ”călătorii sunt permanent informați prin sistemul de sonorizare de la peronul stațiilor despre această situație și sunt îndrumați de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafață”.

Defecțiune tehnică la Piața Romană, săptămânile trecute

În urmă cu trei săptămâni, mai exact în dimineața zilei de 1 septembrie, tot pe Magistrala 2, dar la stația de metrou Piața Romană, Metrorex anunța că s-a produs o defecțiune tehnică.

Până când s-a reușit rezolvarea problemei, echipele de intervenție acționând în acest sens, trenurile de metrou au circulat în sistem pendulă pe firul 1, tronsonul Piața Victoriei – Piața Română.