AcasăSOCIALProbă-cheie în dosarul morţii Raisei! Au apărut imagini noi, surprinse de o...

Probă-cheie în dosarul morţii Raisei! Au apărut imagini noi, surprinse de o cameră de bord – VIDEO

Probă-cheie în dosarul morţii Raisei. Imagini surprinse de o cameră de bordProbă-cheie în dosarul morţii Raisei. Imagini surprinse de o cameră de bord (sursa foto: spynews.ro)

Apar noi informații în ancheta ce vizează accidentul în care a fost implicată mașina de poliție, în sectorul 1 al Capitalei, în urma căruia a pierit micuța Raisa, iar o altă fetiță a fost rănită.

Pe măsură ce continuă investigațiile, iar mașina de poliție va fi expertizată tehnic, urmând să se afle și cu ce viteză a rulat, la momentul accidentului, s-a aflat că a mai apărut o probă.

Camera de bord a unei mașini a filmat accidentul

Anchetatorii spun că această probă nouă este una cheie și poate influența cursul dosarului. Concret, este vorba despre imagini surprinse de o cameră de bord aflată în mașina unei șoferițe. Autoturismul respectiv mergea chiar în spatele mașinii de Poliție care a lovit în plin cele două fetițe.

„Imaginile ar urma să ne parvină şi nouă săptămâna aceasta, o să le prezentăm procurorului şi o să cerem inclusiv audierea ei”, afirmă Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Fetița rănită ar putea fi audiată

În tot acest timp, s-a aflat că și Marina, fetița care a fost rănită în accident, ar putea fi audiată de oamenii legii.

„Marina este bine și vrea să ajute la aflarea adevărului, chiar susţine că vrea să fie audiată. Bine, nu chiar în termenii ăştia, că vrea să vorbească cu procurorul, să-i explice ce s-a întâmplat acolo”, a menționat Cuculis.

Polițistul care s-a aflat la volanul autospecialei a fost plasat sub control judiciar. Între timp, el a fost audiat de colegii săi.

author avatar
Andrei Coman