AcasăSOCIALPrins „cablat” la examenul pentru permis. Unde s-a întâmplat totul!

Prins „cablat” la examenul pentru permis. Unde s-a întâmplat totul!

(sursa foto: Facebook/Prefectura Giurgiu)

Un tânăr care spera ca, într-un final, să treacă de examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere – după ce precedentele încercări de a promova această probă a „sălii” au fost sortite eșecului – a fost prins pe picior greșit. S-a întâmplat chiar luni, 6 decembrie, de Moș Nicolae.

Planul bărbatului în vârstă de 21 de ani a fost dat destul de rapid peste cap, fiind găsit cu mai multe fire lipite pe corp, din câte se poate vedea din imaginile făcute publice luni seară târziu, de Prefectura Giurgiu, via Facebook.

„Un tânăr a încercat să fraudeze examenul pentru permisul de conducere, având asupra sa mijloace tehnice audio-video de comunicare la distanță”, anunță reprezentanții instituției.

Era a patra oară când venise să dea proba teoretică a examenului auto

Din câte s-a aflat, giurgiuveanul aspiră de ceva vreme la statutul de șofer. Doar că n-ar fi reușit să treacă de examenul teoretic, cât să ajungă și la proba practică, de traseu. Așa că s-ar fi gândit la o soluție menit a fi salvatoare, de bază fiind, pare-se, telefonul mobil.

sursa foto: Facebook/Prefectura Giurgiu

„Moș Nicolae nu a fost prea generos cu un tânăr din Nordul județului Giurgiu, care a venit hotărât să fraudeze examenul auto. Tânărul, în vârstă de 21 de ani , a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere. Era a patra oară cand tânărul s-a prezentat să susțină proba teoretică la examenul auto. Disperat că obținuse “0” puncte a treia oară, el s-a gândit că n-ar fi rău să testeze vigilența oamenilor legii, s-a prezentat la examen și nu a durat mult până să fie prins de lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Giurgiu”, anunță Prefectura.

Ce urmează?

După ce s-a aflat că „asupra tânărului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp și alte echipamente cu un telefon mobil”, reprezentanții Prefecturii Giurgiu au anunțat că acest caz „a fost înaintat structurii judiciare din cadrul Poliției municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări”.

Conform aceleiași surse, e vorba despre o primă tentativă de fraudare a examenului auto în acest an, în județul Giurgiu.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger