AcasăSOCIALPrimele efecte ale colaborării Primăriei Capitalei cu Sectorul 4: au fost scoase...

Primele efecte ale colaborării Primăriei Capitalei cu Sectorul 4: au fost scoase două tone de deșeuri din Delta Văcărești

Zilele acestea, în mai multe zone din Parcul Natural Văcăreşti a avut loc o acţiune de igienizare, în urma căreia au fost încărcate şi transportate aproximativ 2 tone de deşeuri.
„Ne ocupăm de igienizarea Parcului Văcăreşti, pe care Primăria Capitalei l-a preluat de curând în administrare. Colegi de la recent înfiinţata Administraţie a Parcului Natural Văcăreşti, împreună cu angajaţi ai ADP Sector 4 (n.r. SC Totul Verde. SA) şi voluntari de la Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti, au strâns deşeuri din parc, făcând curăţenie în locuri de care nu se mai ocupa nimeni de 20 de ani. E un bun început al colaborării dintre Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 4 şi societatea civilă”, a scris primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pe Facebook.

Foto: facebook.com/NicusorDan

Acesta a mai menţionat că de-acum înainte perimetrul parcului va fi patrulat de angajaţi de la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi de la Sectorul 4.
Totodată, Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti precizează că în urma acestei acţiuni, au fost igienizate zone cu deşeuri acumulate în trecut. „Au fost încărcate şi transportate aproximativ două tone. Zonele degradate vor fi renaturate, devenind astfel habitate pentru speciile din parc”, au scris reprezentanţii asociaţiei, pe Facebook.
Consiliul General al Capitalei a aprobat hotărârea în baza căreia Primăria Capitalei se asocează cu Administraţia Parcului Natural Văcăreşti şi cu Sectorul 4 în scopul dezvoltării de proiecte şi de iniţiative comune.

 

author avatar
Andrei Coman
248 afisari

2 COMENTARII

  1. CATIUSA IVANOV A INTRODUS PRIMA DATA IN PRESA AIUREALA CU” DELTA VACARESTI” IN FOND UN TERENAL NIMANUI PE CARE CINE A VRUT SI_A ARUNCAT MOLUZUL ,GUNOAIELE .APELE DE PLOAIE AU BALTIT IARNA VARA ,ANI LA RAND ,CA ORCE LOC PUSTIU S-AU ADUNAT SALBATACIUNI ,NATURA PRIN PUTEREA EI DE REGENERARE A INTELENIT ACELE LOCURI SUB CARE ZAC ZECI DE MII DE TONE DE GUNOAIE . CA ESTE O ZONA REINVERZITA ESTE MERITUL NATURII SI NU AL BUCURESTENILOR ,EI S-AU INTORS PE GROPAPA DE GUNOI SA FACA SAU SA ADUCA ALTE GUNOAIE !, CA S-AU ADUNAT @ TONE DE GUNOI ESTE O CHESTIE DE ASA ZISA PREOCUPARE ,A CANTARIT CAREVA GUNOAILE ?,MA INDOIESC ,AU PUS DIN BURTA CA DE FIECARE DATA O CIFRA CA SA DEA BINE LA PROSTI!.
    POLITICA DE IMAGINE A PRIMARIEI = FASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!.

  2. Măsuri de P. R. De 30 ani, singurele activități pentru mediu sunt igenizările ocazionale. Nu ajută la nimic.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger