AcasăSOCIALPrimarul Galaţiului, mesaj important pentru refugiaţii din Ucraina

Primarul Galaţiului, mesaj important pentru refugiaţii din Ucraina

refugiati razboi Primarul Galaţiului, mesaj important pentru refugiaţii din Ucraina

Mai mulți profesori din Ismail, Ucraina, cer să fie primiți în România și să fie cazați la Galați împreună cu familiile lor. Solicitarea a fost făcută prin intermediul Universității Dunărea de Jos din Galați, profesorii fiind colaboratori ai instituției gălățene.

Profesorii au cerut să fie primiți în România împreună cu familiille lor. Potrivit lui Alexandru Nechifor, este vorba despre aproximativ 20 de familii.

Edilul Galaţiului primeşte refugiaţii

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, în contextul războiului din Ucraina.

Suntem alături de vecinii şi prietenii noştri ucrainieni, care învaţă şi lucrează la Galaţi, alături de întregul popor ucrainean, în aceste vremuri tulburi.

Suntem gata să întindem o mână de ajutor celor care fug acum din casa şi din ţara lor şi avem speranţa că acest conflict nemeritat se va sfârşi cât mai curând”, scrie în mesajul edilului.

author avatar
Andrei Ștefan
315 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da, bai primare, toti sunt prietenii vostrii acum, bai samantarule putred de korupt !! Bai Pucheanu, bai kakanarule, du-te sa te jertfesti tu pentru maretul popor uk–ro-na–zi, care intre altele e format din vre-o 4-5 popoare pe acolo, dar asta e un amanunt mic si insignifiant, bai patrunjelule de Galati !! Bai, speram sa cada niste Iskander-uri pe tine, bai asta care semnezi si vorbesti ca primarul, unul anume Pucheanu, te faci de ras, bai salbatikule din Delta Nimanui !! Ha ha ha 🙂 La incorporare cu tine, bai primare tampit, sa ii tii tu pe toti acasa, la tine, in vilele si furkulitele tale, ca doar ai furat destul, bai ordinarule !! Si nu uita sa iti dai viata pentru patrie, si mai ales, pentru micuta colonie esuata bananiera !! Ha ha ha 🙂 Gata bai, s-a terminat deja si cu Plandemia ? Ha ha ha 🙂 Bai cobailor vaxxinati in cap, vedeti ca Herr Klausika vrea sa va trimita ca si carne de tun gata vaxxinata in cap pe frontul de est, sa sariti ca iepurasii de Paste pe acolo !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger