AcasăSOCIALPrimarul care și-a editat fotografiile de la vaccinare. Motivul: Nu-i plăcea cum...

Primarul care și-a editat fotografiile de la vaccinare. Motivul: Nu-i plăcea cum a ieșit în poze – FOTO

primarPrimarul care și-a editat fotografiile de la vaccinare. Motivul: Nu-i plăcea cum a ieșit în poze - FOTO

Un primar din România a ajuns în mijlocul unei controverse după ce și-a editat pozele de la vaccinare.

Bogdan Loghin, edilul municipiului Rădăuți din județul Suceava, a folosit două poze total diferite pentru a anunţa că s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Acesta s-ar fi imunizat, deși a trecut prin boală, după ce localitatea pe care o administrează a intrat în scenariul roșu. El spune că a luat această decizie pentru a fi un exemplu pentru cetățenii municipiului Rădăuți. Primarul din Rădăuți a fost confirmat pozitiv la noul coronavirus la finalul lunii decembrie a anului trecut, potrivit Monitorul de Suceava.

Primarul a simulat vaccinarea

Localnicii sunt însă în mare dilemă: s-a vaccinat primarul lor? Și asta pentru că momentul vaccinării a fost regizat, deoarece nu ieșiseră pozele bine prima dată.

În imaginile de pe pagina de Facebook a primăriei, la momentul vaccinării, edilul era așezat pe un scaun negru, într-o încăpere cu dușumea din beton, avea papuci de unică folosință, iar cadrul medical avea un halat albastru.

În schimb, în pozele publicate pe profilul personal, se poate observa că edilul poartă aceleași haine, dar este așezat pe un scaun maro, într-o cameră cu dușumea din parchet, nu are papuci de unică folosință, iar persoana care îl vaccinează are un halat alb.

Numeroși oameni au început să pună la îndoială vaccinarea primarului. Loghin nu a mai mers la centrul de vaccinare de la Grădina Zoo și s-a dus direct la spitalul municipal Rădăuţi. Acesta a explicat că a simulat oarecum vaccinarea anti-COVID pentru că avea nevoie de poze mai clare pe care să le dea presei.

author avatar
Andreea Vlad
301 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai primare, adica bai moldoveanule prost, mare ceakanau mai esti, sa iti cada mancarea in kakat in fiecare zi, bai koruptule, sa ai norocul sa prinzi cu adevarat arma biologica chinezeasca, sa vedem atunci ce glume mai ai la tine, bai tampitule ordinar de moldovean koklit, dupa ce ca esti prost, mai si semnalizezi !! Vai de kapul ala al tau prost, si de familia ta de boschetari prosti din nastere !! Mamaligarule 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger