AcasăSOCIALPrimăria lui Nicuşor Dan taie din banii persoanelor cu dizabilităţi!

Primăria lui Nicuşor Dan taie din banii persoanelor cu dizabilităţi!

nicusor danPrimăria lui Nicuşor Dan taie din banii persoanelor cu dizabilităţi!

Bugetul de austeritate de la Primăria Capitalei afectează şi veniturile persoanelor cu dizabilităţi. Nicușor Dan a anunțat că, în acest an, stimulentul pentru persoanele adulte cu dizabilități se va înjumătăți.

Stimulentul acordat copiilor cu dizabilități va rămâne neschimbat, dar cel pentru adulții cu dizabilități va scădea de la 500 la 250 de lei, lunar.

Nicuşor Dan confirmă stimulentul de 250 lei

Având în vedere situația financiară a Primăriei Capitalei, în bugetul pe acest an, cuantumul stimulentul ui pentru „adulții cu handicap” este prevazut la 250 lei, lunar”, a precizat Dan.

Totuşi, consilierul Municipal Adrian Vigheciu a subliniat faptul că există o hotărâre a Consiliului General care stabilește cuantumul stimulentului pentru persoanele cu dizabilități la 500 lei lunar.

Astfel că acest cuantum poate fi modificat numai prin modificarea hotărârii respective, a subliniat Vigheciu.

Acord pe bugetul Capitalei

Primarul General, Nicuşor Dan, a convocat vineri, 7 mai, sedinţa extraordinară de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pentru aprobarea bugetului propriu al Municipiului București pe anul 2021.

Copreședinții USR PLUS București vor propune aprobarea de către consilierii USR PLUS a noului proiect de buget, a anunțat vineri dimineață viceprimarul Capitalei Horia Tomescu, după ce au ajuns la o înțelegere cu primarul general Nicușor Dan.

author avatar
Andrei Ștefan
710 afisari

7 COMENTARII

  1. Bugetarii vor primi in curand bani pentru haine ,bani pentru concediu ,bani la venirea din concediu pentru ca sunt stresati ,bani ca spor de antena de pe cladire ,bani pentru ca isi strica ochii la calculator ,bani pentru masa (bonuri de masa),bani pentru ca stau la ghiseu si sunt calmi cu tine etc Asa era prin 90-2000 Lacomia i a facut din oameni …lacuste Cand mergeai la ghiseu vorbeau cu tine de parca erai sclav de pe plantatie Erau aroganti si ingamfati Te purtau dupa adeverinta pentru a primi adeverinta de la ei

  2. Bucurestenii sa nu se mai lamenteze. Au ce au votat. Ce o fi asa de greu ?! Ca primar sau presedinte de consiliu judetean, primordiala este calitatea de a fi gospodar.

  3. Va rugam, domnilor jurnalisti, sa investigati. In ianuarie-martie d-au bagat niste banuti, dar erau bani restanti din 2020. Pe 2021 NU s-a platit nimic. Unde sunt banii?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger