AcasăSOCIALPrimar: ”Lacul Fundeni e o bombă ecologică”. Sute de tone de deșeuri...

Primar: ”Lacul Fundeni e o bombă ecologică”. Sute de tone de deșeuri scoase doar de pe mal – VIDEO

Primar: ”Lacul Fundeni e o bombă ecologică”. Sute de tone de deșeuri scoase doar de pe mal - VIDEO (foto: captură video)

Dacă tot e primăvară, cel puțin calendaristic, dacă nu neapărat și la nivel de temperaturi, în zona lacului Fundeni, din Capitală, se face curățenie.

Eforturile sunt unele considerabile, la fel și cantitatea de deșeuri adunată numai de pe malul lacului aflat în sectorul 2 al Bucureștilor.

Iar din câte a anunțat la finele acestei săptămâni însuși primarul acestui sector al Capitalei, ”în numai 5 zile, dintr-un singur depozit de gunoi ilegal, echipele Administrației Domeniului Public au scos 343 tone deșeuri de pe malul lacului Fundeni”.

Urmează să se acționeze și la nivelul apei, dar pentru a strânge deșeurile de pe suprafața lacului e nevoie de un utilaj cu șenile, care să poată interveni dincolo de mal. ”Situația acolo e atât de gravă încât utilajele nu se pot apropia suficient de apă până nu eliberăm drumul de câteva straturi de gunoi. Iar în lac, insulele de deșeuri se întind așa de mult încât cei de la Apele Române vor fi nevoiți să aducă un utilaj special șenilat cu care să ajungă atât de departe”, mai transmite primarul USR PLUS al sectorului 2.

sursa foto: facebook/Radu Mihaiu

”Lacul Fundeni e o bombă ecologică, dar nu ne vom opri până nu îl limpezim”, susține Radu Mihaiu.

Primar: Nu e vorba doar de neglijență sau nesimțire

De altfel, edilul vorbise despre această operațiune de curățenie de la nivelul lacului Fundeni încă de zilele trecute.

”Lacul Fundeni, un loc cu un potențial enorm, e astăzi înconjurat de munți de gunoaie. Nu e vorba doar de neglijență sau nesimțire. Acolo sunt vărsate mașini întregi de deșeuri. E o afacere neagră și o mafie întreagă care face bani nenorocind mediul din Sectorul 2”, transmitea Mihaiu, pe aceeași rețea de socializare, săptămâna trecută, mai exact pe 13 aprilie.

174 afisari

2 COMENTARII

  1. Chemati-o pe Catiusa Ivanov si o sa va convinga ca Lacul Fundeni este o prelungire a „Deltei Vacaresti „.
    Daca ar fi singura groapa de gunoi a bucurestiului ar fi bine !

  2. Super-oferta: castiguri online.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna! Ce mai astepti?
    Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Se semneaza un contract cu pixul,in original,trimis mai apoi prin posta! Nu se vinde nimic, nu se promoveaza!
    Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: acitivitatecompletonline@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger