AcasăSOCIALPompierii, în alertă! Zeci de oameni evacuați în urma unui incendiu la...

Pompierii, în alertă! Zeci de oameni evacuați în urma unui incendiu la un hotel din Mamaia! – VIDEO

(sursa foto: Facebook)

Pompierii au intrat în alertă și au intervenit de urgență la un hotel din stațiunea Mamaia, după ce s-a anunțat că în unitatea de cazare a izbucnit un incendiu.

Totul s-a întâmplat duminică dimineață. Nu mai puțin de 41 de persoane – inclusiv trei copii – erau cazate în hotelul respectiv, în momentul producerii incidentului. Oamenii au fost evacuați, iar din primele informații nu au fost persoane care să fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

ISU: Toate persoanele au fost evacuate din hotel

La fața locului au intervenit patru autospeciale ale pompierilor, cu apă și spumă, dar și două autoscări. De asemenea, au ajuns în zonă și mai multe autospeciale SMURD. Conform news.ro, incendiul s-a manifestat la ventilatorul din baia uneia dintre camerele din hotel.

În hotel se aflau cazate 41 de persoane (38 de adulţi şi trei copii) dintre care doi cetăţeni ucrainieni. Toate persoanele au fost evacuate din hotel.

Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale sau transport la spital”, din câte a transmis ISU Dobrogea.

Cauzele exacte care au dus la izbucnirea incendiului vor fi stabilite de către specialiști.

Incendiu la o clădire din Capitală

(sursa foto: Facebook/ISU București-Ilfov)

Pompierii au intervenit sămbătă după-amiază, pentru a stinge un incendiu în Centrul Vechi al Capitalei. Reprezentanții ISU București-Ilfova au transmis că incendiul s-a produs la o clădire de pe strada Baia de Fier.

Având în vedere degajarea intensă de fum au fost alertate succesiv cele mai apropiate subunități de pompieri. Datorită modului de amplasare a resurselor de intervenție, incendiul a fost localizat în scurt timp, fără a se extinde la celelalte clădiri învecinate”, conform sursei citate.

Potrivit ISU, nu au fost persoane rănite.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger