AcasăSOCIALPompierii, în alertă! Un TIR a luat foc, după ce a fost...

Pompierii, în alertă! Un TIR a luat foc, după ce a fost lovit de tren – VIDEO

Pompierii, în alertă. Un TIR a luat foc, după ce a fost lovit de tren - VIDEO (sursa foto: pressalert.ro)

Salvatorii din Timiș au intrat în aleetă, luni în jurul prânzului, după ce au fost anunțați despre producerea unui accident pe calea ferată.

Din primele date transmise de către reprezentanții Centrului Infotrafic, un tren de călători care circula pe relația Nerău – Timișoara Nord a acroșat un TIR. S-a întâmplat la trecerea la nivel cu calea ferată, pe secția de cale ferată 217, între stațiile CF Comloșu Mare și Teremia Mare, din județul Timiș.

Datele arată că nu sunt victime. În cabina TIR-ului – care transporta cereale – se afla doar șoferul, iar în tren s-ar fi aflat doar trei persoane, conform ISU Timiș. Sunt, însă, pagube materiale, dat fiind faptul că în urma impactului la nivelul autotrenului a izbucnit un incendiu.

Pe măsură ce pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, la fața locului au ajuns și polițiștii, care au început cercetările menite să lămurească exact condițiile în care s-a produs accidentul.

În primă fază, circulația feroviară a fost oprită, iar cea rutieră pe DJ 59C, arteră care intersectează secția de cale ferată 217, a fost întreruptă, pentru cercetarea la fața locului, potrivit Infotrafic.

author avatar
Cristina Stefan