AcasăSOCIALPompierii, în alertă! Persoane evacuate de pe o stradă din Pitești, după...

Pompierii, în alertă! Persoane evacuate de pe o stradă din Pitești, după ce o mașină a avariat o conductă de gaze – VIDEO

sursa foto: ziartopdearges.com

Pompierii piteșteni au intrat în alertă, vineri după-amiază, ca urmare a unui incident ce s-a produs pe o stradă din Pitești. Au acționat urgent pentru a se evita riscul producerii unei eventuale explozii, dat fiind faptul că o conductă de gaze a fost avariată.

Mai multe persoane au fost evacuate, vineri după-amiază, de pe o stradă din municipiul Piteşti, iar zona a fost închisă circulaţiei după ce un autoturism a avariat o conductă de alimentare cu gaze, potrivit news.ro.

Acest incident s-a produs pe strada George Coşbuc din orașul Piteşti. S-a întâmplat după ce un autoturism a avariat o conductă de alimentare cu gaz, în zonă existând emanări de gaze.

Pompierii au intervenit la fața locului

La fața locului au mers și au acționat pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. de asemenea, acolo au intervenit și o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi o autospecială CBRN – chimic, biologic, radiologic şi nuclear.
Perimetrul în care s-a produs incidentul a fost izolat. Mai multe persoane au fost evacuate.

Cel mai important de precizat este faptul că, din primele informații, nu sunt victime în urma acestui incident. „La faţa locului, s-a oprit traficul pe stradă, a fost balizată zona şi au fost evacuate patru persoane dintr-un autoturism şi clădirile din imediata apropiere. Nu au fost victime”, informează ISU Argeş.

La locul incidentului au fost chemate şi echipe ale distribuitorului de gaze. Iar scurgerile de gaz au fost oprite.

author avatar
Andrei Coman