AcasăSOCIALPompierii, în alertă! O cisternă cu motorină s-a răsturnat - risc de...

Pompierii, în alertă! O cisternă cu motorină s-a răsturnat – risc de explozie: s-a scurs combustibil – VIDEO

Pompierii, în alertă! O cisternă cu motorină s-a răsturnat - risc de explozie: s-a scurs combustibil - VIDEOPompierii, în alertă! O cisternă cu motorină s-a răsturnat - risc de explozie: s-a scurs combustibil - VIDEO (foto: captură video)

Pompierii au intrat în alertă și au intervenit, vineri la prânz, în zona în care o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat.

Totul s-a întâmplat în județul Prahova, pe Centura de Vest a municipiului Ploiești, pe sensul către București, anunță Centrul Infotrafic.

Din cisternă s-a scurs combustibil

A fost nevoie de intervenția rapidă a pompierilor, având în vedere că după ce s-a răsturnat cisterna, s-a constatat că „sunt scurgeri de combustibil pe suprafața de rulare”.

Ca urmare, salvatorii au acționat pentru a se elimina orice potențial risc de producere a unei explozii, fiind vorba despre carburant, drept urmare o materie inflamabilă.

Șoferul, în grija medicilor

Potrivit sursei citate, cisterna care s-a răsturnat e înmatriculată în Republica Moldova, iar șoferul acesteia a ajuns în atenția cadrelor medicale de la ambulanță, urmând să fie dus la spital. Nu se cunosc mai multe detalii despre starea acestuia.

La fel cum nu se știe deocamdată nici în ce condiții a ajuns cisterna ce transporta motorină să se răstoarne. Ce se știe este faptul că Infotrafic a mai anunțat următorul aspect important pentru șoferii care au drum în zonă: „circulația este restricționată total pe sensul către Capitală”.