AcasăSOCIALPompierii, în alertă. Incendiu puternic la mansarda unui bloc - zeci de...

Pompierii, în alertă. Incendiu puternic la mansarda unui bloc – zeci de oameni evacuați – VIDEO

Pompierii, în alertă. Incendiu puternic la mansarda unui bloc - zeci de oameni evacuați - VIDEO (sursa foto: opiniatimisoarei.ro)

Început de zi cu emoții pentru locatarii unui bloc din Timișoara, după ce la mansarda imobilului au fost observate flăcări. Au fost alertați urgent pompierii.

Aceștia au intervenit cu mai multe autospeciale, duminică dimineață, pentru a stinge un incendiu ce a izbucnit la mansarda unui bloc cu patru etaje. La fața locului au ajuns și două autoscări, destinate intervențiilor la înălțime.

Zeci de persoane au fost evacuate din clădirea a cărei mansardă a fost afectată – din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului – de flăcări și fum. Din informațiile furnizate de ISU Timiș, aproximativ 60 de oameni au fost evacuați.

ISU Timiș: Au fost alertate echipaje de la toate subunităţiile ISU

La fața locului au ajuns atât pompierii, cu autospeciale de stingere, cât și echipaje SMURD și de la ambulanță.

„La ora 06:37, am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timişoara. Au fost alertate Detaşamentul 1 şi Detaşamentul 2, acestea deplasându-se cu toate forţele la locul intervenţiei. Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la faţa locului au constituit echipe de căutare salvare, acestea evacuând un număr de aproximativ 60 de persoane.

La ora 07:00 a fost activată grupa operativă. În urma informaţiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunităţiile ISU. Intervin două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 11 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 5 echipaje SMURD, 2 SAJ, 4 ofiţeri, 56 subofiţeri”, au transmis reprezentanții ISU Timiş, citați de news.ro.

Din câte s-a aflat ulterior, între timp incendiul a fost lichidat, pompierii acționând în continuare pentru a vedea dacă nu mai sunt focare ascunse. Nu se cunosc, deocamdată, condițiile care au dus la izbucnirea flăcărilor, însă aceste aspecte se așteaptă să fie lămurite de către specialiștii care vor face cercetări în acest sens.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger