AcasăSOCIALPompierii, în alertă! Incendiu la o hală în care se aflau materiale...

Pompierii, în alertă! Incendiu la o hală în care se aflau materiale inflamabile – FOTO, VIDEO

sursa foto: ISU Prahova

Pompierii au acționat cu nu mai puțin de șase mașini de stingere și o autoscară și, deși nu au avut deloc o misiune ușoară, au reușit să lichideze, după aproape o oră de eforturi, incendiul care a afectat, miercuri dimineață, o hală din Florești.

E important de precizat că nu au existat victime în urma acestui incident. Sunt, în schimb, pagube materiale semnificative, din câte se poate vedea din imaginile surprinse în interiorul incintei care a fost afectată de flăcări.

”Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață în jurul orei 07.33 la o bază de depozitare a unei companii de petrol și gaze din localitatea prahoveană Florești. Incendiul se manifesta în interiorul halei, cu degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 500 de mp cuprinzând un stivuitor și un raft cu produse inflamabile (uleiuri, diluanți)”, conform ISU Prahova.

Intervenția a fost una dificilă, din cauza cantităților mari de materiale inflamabile, din câte au mai anunțat reprezentanții ISU.

Cauzele care au dus la izbucnirea incendiului vor fi stabilite de către specialiști, în urma unor verificări derulate la fața locului.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger