AcasăSOCIALPompierii, în alertă! Incendiu de proporții în zona industrială a orașului Constanța....

Pompierii, în alertă! Incendiu de proporții în zona industrială a orașului Constanța. Nor de fum – GALERIE FOTO/VIDEO

Pompierii, în alertă! Incendiu de proporții în zona industrială a orașului Constanța. Nor de fum - GALERIE FOTO/VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Pompierii constănțeni au intrat din nou în alertă, la doar o zi după ce au intervenit în număr mare la Rafinăria Petromidia, din Năvodari, acolo unde a avut loc un incendiu puternic, care a generat un nor uriaș de fum, vizibil de la o distanță mare, inclusiv de pe plajă.

UPDATE: Zeci de pompieri intervin la fața locului, cu nu mai puțin de 9 autospeciale de stingere.

”Incendiul se manifestă la o magazie, pe circa 500 metri pătraţi, în care este depozitat carton bituminos, iar salvatorii derulează misiuni de protejare a celulelor, cu var, pentru a nu permite extinderea incendiului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (IGSU), conform news.ro.


Știre inițială:

De această dată, s-a aflat că un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă după-amiază, în zona industrială a orașului Constanța, la o fabrică de materiale de construcții, potrivit cugetliber.ro.

Conform publicației locale, care citează ISU Constanța, incendiul ar fi izbucnit la o magazie de depozitare aluminiu.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat deja la fața locului. La fel și echipaje medicale.

Nu se știe ce anume a provocat acest incendiu.

Vă reamintim că pompierii au fost alertați despre acest incident la o zi după ce a avut loc incendiul de la Petromidia, soldat cu moartea unui tânăr care lucra la rafinărie și cu rănirea mai multor persoane. Doi dintre răniți au fost transferați la Spitalul Floreasca, din Capitală.

Alte două persoane au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Constanța, una dintre acestea fiind între timp externată, din câte s-a anunțat, sâmbătă, 3 iulie, din direcția companiei Rompetrol Rafinare.