AcasăSOCIALPompierii, în alertă! Au intervenit la un bloc din Timișoara. Zeci de...

Pompierii, în alertă! Au intervenit la un bloc din Timișoara. Zeci de oameni evacuați, inclusiv copii, din cauza unui incendiu – VIDEO

Pompierii, în alertă! Au intervenit la un bloc din Timișoara. Zeci de oameni evacuați, inclusiv copii, din cauza unui incendiu - VIDEO (sursa foto: tion.ro)

Peste 20 de pompieri s-au îndreptat de urgență, miercuri, pe strada Matei Basarab din Timișoara, după ce au fost alertați despre producerea unui incident care necesita prezența lor.

Într-un apartament situat la mansarda unui bloc de patru etaje a izbucnit un incendiu. Ajunși la fața locului cu mai multe autospeciale, inclusiv cu două autoscări destinate intervențiilor la înălțime, pompierii au acționat pentru a stinge focul.

Între timp, ca măsură de precauție, aproape 30 de persoane au fost evacuate, inclusiv copii. Din primele date venite de la reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, proprietara apartamentului a ajuns în grija cadrelor medicale prezente la fața locului. Femeia s-a speriat foarte tare în urma acestui episod nefericit care i-a afectat locuința, suferind un atac de panică.

Incendiul, lichidat

„În prezent, incendiul este lichidat (a ars o suprafaţă de 10 metri pătraţi formata din materiale combustibile ale plafonului și instalaţiei de climatizare) şi se lucrează la îndepărtarea efectelor negative asupra instalaţiilor si construcţiilor. Au fost evacuate un număr de 29 persoane, dintre care 4 minori.

Nu au existat persoane care sa prezinte afecţiuni medicale rezultate în urma incendiului. Proprietara imobilului a fost evaluată medical la faţa locului, deoarece a suferit un atac de panică”, a transmis ISU Timiş, potrivit news.ro.

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger