AcasăSOCIALPompierii din Capitală, în alertă. Incendiu puternic. Case și anexe, afectate -...

Pompierii din Capitală, în alertă. Incendiu puternic. Case și anexe, afectate – VIDEO

pompieriExplozie puternică într-un bloc din Zărnești. Bilanțul este tragic, după ce deflagrația a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, în această primă zi a săptămânii, în sectorul 5 al Capitalei, pentru a domoli focul și fumul apărut în perimetrul unor imobile.

Din primele informații, alerta s-a dat pe strada Posada, situată în cartierul bucureștean Rahova. Acolo unde, conform ISU București-Ilfov, s-a constatat că mai multe case și anexe, de pe o suprafață de circa 400 de metri pătrați, au fost afectate de incendiu.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite ca urmare a acestui incident. Sunt, însă, pagube materiale.

Echipajele de pompieri au intervenit cât s-a putut de rapid – cu autospeciale dotate cu apă și spumă – având în vedere faptul că, imobilele fiind construite foarte aproape unul de celălalt, exista riscul ca focul să se extindă rapid de la unul la altul.

Ce anume a declanșat incendiul nu se știe momentan. Se așteaptă, însă, ca specialiștii din rândul salvatorilor care au intervenit la acest caz să facă cercetări și să lămurească exact condițiile care au generat flăcările.

239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger