AcasăSOCIALPompierii chemați să stingă un incendiu au făcut o descoperite cutremurătoare. O...

Pompierii chemați să stingă un incendiu au făcut o descoperite cutremurătoare. O femeie a fost dusă urgent la spital

Pompierii chemați să stingă un incendiu au făcut o descoperite cutremurătoare. O femeie a fost dusă urgent la spitalPompierii chemați să stingă un incendiu au făcut o descoperite cutremurătoare. O femeie a fost dusă urgent la spital (foto: ISU Giurgiu)

O femeie a fost dusă de urgență la spital, fiind găsită rănită la gât. Aceasta a fost descoperită de către pompierii giurgiuveni alertați despre producerea unui incendiul la o casă din localitatea Stănești. Cazul se află în atenția polițiștilor.

Pompierii din Giurgiu au fost cei care, odată ajunși, sâmbătă după-amiază, la locul unde izbucnise incendiul la nivelul unei locuințe, au făcut descoperirea cutremurătoare.

La fața locului, aceștia au găsit o femeie, în vârstă de 44 de ani, cu o plagă tăiată la nivelul gâtului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată, de urgență, la spital”, a anunțat ISU Giurgiu.

Incendiul a lăsat în urmă pagube materiale

(foto: ISU Giurgiu)

Pompierii au acționat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Și au reușit să stingă focul care a afectat casa. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta violent. „Au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilierul din interiorul a trei camere, un hol și tocăria de la geamuri, încăperile respective fiind afectate de acțiunea flăcărilor și a apei”, au mai anunțat cei de la ISU Giurgiu.

S-au făcut și primele verificări la fața locului, iar poliția a intrat pe fir. „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție”, potrivit aceleiași surse.

Rămâne, așadar, ca oamenii legii să se pronunțe, în urma cercetărilor pe care le vor face, și să stabilească ce anume s-a întâmplat în locuința respectivă înainte de sosirea pompierilor și cum de a ajuns victima să fie rănită. Se pare că principalul suspect în acest caz ar fi chiar soțul femeii.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger