AcasăSOCIALPolițiștii pregătesc proteste masive. Nu vor să mai fie cozile de topor...

Polițiștii pregătesc proteste masive. Nu vor să mai fie cozile de topor ale Guvernului

Polițiștii români iau exemplul austriecilor

Imediat ce incidența cazurilor va coborî sub 3, sindicaliștii din poliție vor ieși masiv în stradă, fără să țină cont de restricția de 100 de persoane. Urmând exemplul polițiștilor austrieci, aceștia vor protesta, în principal, împotriva misiunilor date de Guvern care nu au legătură cu munca de polițist, multe dintre ele aberante, neacceptate și hulite de întreaga societate.

Conducerea Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a anunțat că, în foarte scurt timp, vor organiza proteste masive împotriva Guvernului și a măsurilor ineficiente și aberante luate în ultima vreme.

”Vom scoate mii de persoane în stradă, chiar dacă ni se impune limita de 100. Nu am respectat această limită și nu o vom respecta pentru că noi considerăm că este abuzivă. Pentru asta ne și judecăm în toate procesele cu instituțiile statului. În momentul în care în România incidența va fi sub 3, noi vom ieși în stradă în număr mare, indiferent de faptul că Guvernul va impune aberația cu o sută de persoane, în timp ce pe la Untold au fost 75.000 de oameni. Vom protesta împotriva misiunilor pe care ni le dispun nouă ca și sarcini și care nu au legătură cu munca de poliție, multe dintre ele aberante, neacceptate și hulite de întreaga societate”, ne-a declarat Marius Ionescu, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC). Acesta mai arată că, în curând, se intră în al doilea an în care pensiile, atât cele civile, cât și cele militare, și salariile sunt înghețate, pe fondul creșterii dramatice a prețurilor, la tot ceea ce înseamnă utilități și la produse alimentare.

”La curent prețurile au crescut de 3 ori, la gaze de cel puțin 3 ori, carburantul a crescut cu 50-60%, uleiul s-a dublat. Și atunci înseamnă că puterea noastră de cumpărare este, față de acum un an, de sub 50%. Unii oameni probabil că vor muri de foame în România, dacă nu se va întâmpla ceva. Ne uităm acum la circul ăsta cu formarea Guvernului. Oamenii ăștia cred că-și bat joc de țara asta, începând de la președinte, care nu își asumă rolul de mediator”, ne-a declarat Marius Ionescu, președintele SNPPC.

Fără stare de alertă

Sindicaliștii din MAI atrag atenția că există acea recomandare de la Comisia de la Veneția ca în momentul în care nu se mai impune menținerea stării de alertă ea trebuie să dispară. ”Și cam așa ar trebui să se întâmple și în România. Și trebuie să avem niște autorități responsabile, care să aibă o capacitate rapidă de reacție la creșterea numărului de cazuri de Covid. La noi a fost nebunia din ultimele două luni pentru că s-a intervenit foarte târziu, când erau peste 16.000 de cazuri. Dar dacă măsurile se iau atunci când se trece de o incidență de 6, e mult mai simplu să previi. Poți să lași în continuare obligativitatea de port al măștii de protecție în zonele aglomerate, în mijloacele de transport, în centrele comerciale, dar renunți la aberația asta cu mergi singur pe stradă și trebuie să porți masca sau la birou. Dacă testezi la frontieră, cum au făcut o grămadă de țări, atunci cu siguranță că nu mai ajungi la asemenea situații”, ne-a mai precizat președintele SNPPC, Marius Ionescu.

Vaccinare și atât

În ce privește certificatul verde, polițiștii nevaccinați nu se vor testa pe banii lor, ne spune conducerea SNPPC, care crede că amendamentul cu testarea gratuită timp de 60 de zile va fi votat de toate partidele. ”În afara măsurilor fără efect pe care le iau cei de la Guvern ar trebui să se ia și altele, mult mai eficiente. Nu există medicamente în farmacii, nu sunt implicați medicii de familie, să poată prescrie medicamente, cum se întâmplă în Ungaria. Oamenii ar trebui să fie tratați acasă, să nu mai ajungă în spitale. Nu vii și vorbești doar despre vaccinare, să ne obligi să ne vaccinăm și cu asta ai rezolvat problema. Este nevoie și de testare și de medicamente. Cu siguranță dacă vor consulta diverși actori din plan social, dacă vor încuraja dezbaterile, ar ieși ceva bun. Dar dacă ei nu se consultă cu nimeni și fac doar ce vor ei iese ceea ce iese și ce trăim noi zi de zi. Numărul mare de morți Covid spune totul despre acest Guvern, care are nota zero. Ăsta este Guvernul pe care l-am avut în ultimul an, prim-ministrul și miniștrii Sănătății, pentru că ei sunt principalii vinovați”, a afirmat Marius Ionescu, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
34.807 afisari

32 COMENTARII

  1. ETETE! ARMATA NU MAI E CU NOI…ARMATA ACUM TRAGE IN POPOR CU VAXIN PENTRU SATISFACEREA POHTELOR CORUPTILOR BILL GATES SI URSULA VON DER LEYEN CEA CU SAPTE COPIII, CARORA LE FACE AVERI DIN UCIDEREA NOASTRA..AJUTATA DE ARMATA SI GHEORGHITA PLUS ARAFAT…
    IOETETE!! POLITIA VREA SA FIE ALATURI DE POPOR!! SI CU ARAFAT CE FACETI? CADE VREUN ELICOPTER CU EL, AVETI VESTI DE SUS, CUMVA? ORI A SCOS CINEVA LA LICITATIE CHEIA CELULEI LUI ARAFAT CA IL ASTEAPTA UNCHIUL LUI OMAR HAYSSAM…TOT ARMATA SI BUZAUL DE AJUTOR PE ACOLO SI CU EL…ION VASILE A MURIT DAR NU A SPUS ADEVARUL DESPRE BMW UL ALB DE LA OMAR HAYSSAM..

  2. nu ar trebui sa mai astepte 3 la mie sau alte cifre pe care le masluiesc cum vor , hai cu ,, iesiti afara javre ordinare ,, !

  3. Ce tactică mai oribilă din partea guvernanților decât să ne asmută unii împotriva altora… Ce să caute polițistul la fugărirea cetățeanului care nu poartă mască, la verificarea codului QR de pe smartphone și la oprirea acestuia de a intra să-și cumpere o haină sau pâine? S-a transformat polițistul în ofițer SS? Rolul polițistului este să apere cetățeanul de fărădelege, nu de covid. Mâine Johannis va trimite polițiștii la sparanghel în Germania.

  4. Stați liniștiți că toți sunt fii fostului sistem și duc mai departe cele învățate la ei acasă.
    Au fost și sunt crescuți într-un anumit spirit și nu o să-și bage părinții și rudele la apa.
    Latră și ei atâta tot hotărârile se iau la mare organizate prin păduri unde participă inclusiv interlopi, sanchi zic că sunt sponsori care aduc fel de fel de bucate din diferite zone, adevărul e că dau bani și își impun punctele de vedere.
    Noi cetățenii, măsurile le vedem în stradă pe pielea și banii noștri.
    Șeful lor a mâncat ciorbă stricată, dar bunul Dumnezeu la ajutat și a scăpat de necaz, au început achitările și încep să scoată capul din nisip.
    Mai răsfirați băieți că e loc destul.

    • Sistemul „certificatului”QR 666 NU TREBUIE SA EXISTE IN ROMANIA !
      Mizeria de „lege” dezbatuta acum trebuie ARUNCATA PE FOC !
      NU EXISTA FORMA „ACEEPTABILA” care sa justifice implementarea acestei CAPCANE !
      JOS CONSPIRATORII SI IUDELE politico-securiste adunate in jurul turtoiului fecal PNRR ! – NU AVEM NEVOIE DE BANII PLINI DE SANGE AI CABALEI PEDOFIL SODOMIST CANIBAL TERORISTE !

  5. Bai politailor, degeaba faceti si voi gura mare acum, treaba e cam pe terminate, in caz ca nu a-ti observat !! Vine haosul adevarat, o sa va fie frica si sa iesiti din casa, inca nu a-ti vazut voi ce e acum si in Australia si Noua Zeelanda, stit voi, acele insule, una mare si cealalta mica, iar in aia mica sunt cam 5 milioane de oi, multe insa numai cu 2 picioare !! O sa fie in curand o atmosfera de care pe care, toti vor fi pe afara ca niste zombi, deja se intampla, asa ca mult noroc, bai politailor korupti !! Scapa cine si care poate, iar cu cat ramanem mai putini, cu atat mai bine va fi !! Multa sanatate, bai ametitilor ratati !! Ha ha ha 🙂 Si nu uitati sa va vaxxinati si copii vostrii xerox in cap, ca sa aiba si ei in fata un viitor nou minunat 🙂

  6. Nu mai așteptați nici un 3 la mie! Chemați și alte categorii sociale și sindicate în strada! Poporul trebuie încurajat și mobilizat impotriva CERTIFICATULUI DIABOLIC și a sistemului Biometric satanic care va fi folosit discreționar și împotriva familiilor și rudelor voastre!

  7. Barbu Gh.,
    Cu ceva timp în urmă, te-ai legat de armată. Îți aduce aminte, nu?. Acu, te legi de cei din M.I. Toate îți put!

  8. Pana nu se intra în forta cu furcile și topoarele in sediul de pe Victoriei nu pupam drepturi și libertăți. Toate structurile militare sebsubordoneaza lui aRAHAT Care a format propiul Gestapo

  9. toata romania vine duminica 20 noiembrie la protest in piata universitati ora 14 pt certificatul verde stop

  10. POMANAGII SISTEMELOR CORUPTE :POLITIA SI JANDARMERIA ,CE-ATI FACUT VOI CA SA CERETI CEVA ?,VOI CEI CARE ATI STAT DE PAZA CA SA SE FURE PE RUPTE TIMP DE 32 DE ANI !,VOI CARE FACETI PARTE DIN CLANURI ,VOI CARE FACETI TRAFIC DE CARNE VIE ,VOI CARE VINDETI DROGURI !,VOI CARE MASLUITI DOSARE !,VOI CARE VINDETI CARNETE DE CONDUCERE ,VOI CARE DATI BANI CU CAMATA !, VOI CARE LA DEMOSTRATIILE PASNICE GAZATI ROMANII SAU II BATETI PINA II BAGATI IN SPITAL !,VOI CEI CARE N-ATI REZOLVAT UN DOSAR PENAL !,VOI CARE ASIGURATI CALE LIBERA CONVOAIELOR DE TIRURI CU LEMN FURAT !.
    MULTI DIN VOI SUNTETI NISTE ANALFABETI !.
    AZI VRETI IAR SI IAR POMENI ,IAR TUPEUL VOSTRU ESTE MOTIVAT DE COMPLICITATEA GUVERNANTILOR ,A PARLAMENTARILOR LA JAFUL LA CARE VOI ATI INCHIS OCHII.

  11. De ce sa astepte sa,scada incidenta sub 3 ? Asta e o amanare fara sens. Si-asa e din pix , ar tine-o peste 3 numai sa blocheze oamenii.

  12. Macar decat fi devarat si nu diversiune.
    Oricum.dupa ce ne termina pe noi urmeaza si ei. Satanistii nu au lasat colaboratorii liberi niciodata dupa ce s.au folosit de ei.
    Nici macar lor nu le plac Tradatorii le plac doar Tradarile

  13. Alo, SNPPC ! Vedeti ca in f.f.scurt timp se va crea Politia Europei, o structura care va cuprinde orice nationalitate vreti, numai europeana, nu… Ori voi v-ati anuntat intentia ca sa nu mai fie timp sa faceti ceva ?!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger