AcasăSOCIALPolițiștii n-au scăpat din vedere o petrecere din casa unui tânăr de...

Polițiștii n-au scăpat din vedere o petrecere din casa unui tânăr de 22 de ani. Au curs amenzile

Polițiștii n-au scăpat din vedere o petrecere din casa unui tânăr de 22 de ani. Au curs amenzile (sursa foto: Facebook)

Cheful pe care l-a plănuit un tânăr din județul Olt nu le-a scăpat din atenție oamenii legii, care nu au împărțit și amenzi, pentru nerespectarea măsurilor care nu permit astfel de evenimente, nici măcar în spații private.

Nu mai puțin de nouă persoane care au participat la chermeza găzduită de bărbatul în vârstă de 22 de ani, din localitatea Deveselu, s-au ales cu sancțiuni contravenționale.

”La data de 13 noiembrie a.c, politistii din cadrul Secției de Poliție Deveselu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în seara zilei de 12 noiembrie, la locuința unui tânăr de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost organizată o petrecere privată. În urma cercetărilor efectuate au fost identificate 9 persoane, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, citat de olt-alert.ro. 

Autoritățile au impus, zilele trecute, noi măsuri menite să ducă la limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus, urmare a creșterii numărului cazurilor noi depistate la nivel național. Iar una dintre aceste decizii prevedere următorul aspect: ”se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private”.

Tot din rândul acestor măsuri fac parte restricții de circulație pe timp de noapte, închiderea magazinelor la ora 21, dar și suspendarea activității piețelor care funcționează în spații închise.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger