AcasăSOCIALPoliţiştii au făcut colecţie de permise auto, în Bucureşti. Cu ce scuze...

Poliţiştii au făcut colecţie de permise auto, în Bucureşti. Cu ce scuze PENIBILE au venit câţiva şoferi

razie politiaPoliţiştii au făcut colecţie de permise auto, în Bucureşti. Cu ce scuze PENIBILE au venit câţiva şoferi

Poliţiştii de la Rutieră au ieşit pe străzile Bucureştiului, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Astfel, în urma controalelor, 21 de şoferi au rămas fără pemise. Care au fost cele mai grave abateri? Conducerea sub influența alcoolului sau drogurilor.

Agenţii au dat 31 de sancțiuni contravenționale și amenzi de peste 28 de mii de lei. De asemenea, au retras 6 certificate de înmatriculare după ce au constatat deficiențe tehnice ale mașinilor trase pe dreapta.

A băut sau a mâncat curmale

Partea amuzantă a acestei acţiuni a fost că unul dintre şoferi a încercat să scape basma-curată de rezultatul crunt al etilotestului susţinând că n-a consumat băuturi alcoolice, ci a mâncat curmale.

Valoarea pe aparat este de 0,03. Sancțiunea contravențională este de…”, a transmis poliţistul. „Vă jur că n-am băut. Am mâncat niște fructe de curmale”, s-a apărat şoferul.

Am înțeles ce spuneți, însă ați văzut ce a indicat aparatul”, a continuat agentul.

Razie de amploare la Arad

Aradul a fost marți sub asediu. Polițiști din 11 județe, sprijiniți de drone, dar și de un elicopter, au descins pe urmele unei grupări de traficanți de țigări, care era coordonată din această parte a țării de patru ani.

Vizați au fost și unii transportatori de marfă, cu ajutorul cărora era mutat tutunul. Perchezițiile au fost făcute la o lună și jumătate după uciderea omului de afaceri Ioan Crișan, despre care s-a speculat, la un moment dat, că ar fi avut legături cu traficul de țigări. În ancheta asasinatului nu a fost reținut, deocamdată, niciun suspect.

Era încă noapte când în Arad și în alte opt județe au început perchezițiile. 157 de adrese au fost vizate. Imaginile au fost filmate de o dronă care a monitorizat din aer operațiunea.

author avatar
Andrei Ștefan
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger