AcasăSOCIALPoliţia a ieşit la "vănătoare", în Bucureşti. Se împart amenzi în stanga...

Poliţia a ieşit la „vănătoare”, în Bucureşti. Se împart amenzi în stanga şi-n dreapta!

politia rutiera Poliţia a ieşit la "vănătoare", în Bucureşti. Se împart amenzi în stanga şi-n dreapta!

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au efectuat un control de amploare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Bucureşti. Agenţii i-au amendat crunt pe şoferii care au comis abateri.

Potrivit Brigăzii Rutiere, acţiunea a vizat asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, conform news.ro.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 39 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 28.000 lei şi au fost reţinute 30 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare. Zece permise au fost reţinute pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, iar 14 pentru infracţiunile constatate.

Care au fost infracţiunile pe care le-au constatat poliţiştii?

Cu ocazia activităţilor de control desfăşurate, poliţiştii rutieri au constat 16 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice: 9 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice; 4 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive; 1 pentru deţinere de droguri (THC5-Cannabis); 1 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat; 1 pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Urmărire cu maşinile pentru a prinde un tânăr drogat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a condus un autovehicul pe şos. Olteniţei şi nu s-a conformat semnalelor efectuate de poliţiştii rutieri, motiv pentru care aceştia, au pornit în urmărire şi au reuşit să-l oprească pe o stradă din Sectorul 4. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Tânărul a fost dus la I.N.M.L în vederea recoltării probelor biologice şi s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Un alt conducător auto, în vârstă de 37 de ani, a condus un autovehicul pe şos. Bucureşti-Măgurele sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

author avatar
Andrei Ștefan
373 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger