AcasăSOCIALPLAN ROȘU de intervenție în Teleorman. 9 persoane în grija cadrelor medicale,...

PLAN ROȘU de intervenție în Teleorman. 9 persoane în grija cadrelor medicale, după un accident cu un microbuz

Un accident de circulație în care au fost implicate, luni, un microbuz și un autoturism a dus la declanșarea Planului Roșu de intervenție, astfel că la fața locului – pe DN6 – au intervenit urgent mai multe echipaje ale salvatorilor teleormăneni.

Din primele informații venite de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria și Vitănești, județul Teleorman. Conform sursei citate, au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri, și un autoturism.

Toate cele 9 persoane se află în investigații medicale. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. A fost activat Planul Roșu de Intervenție”, anunță Centrul Infotrafic.

Primele detalii de la ISU

În acest caz s-au aflat și primele detalii de la ISU Teleorman. Salvatorii au fost mobilizați și au intervenit la fața locului cu mai multe echipaje de ambulanță.

Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în accident sunt implicate 9 persoane. La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

Misiunea este în dinamică, motiv pentru care voi reveni cu informații suplimentare în funcție de evoluția situației operative”, a transmis ISU Teleorman, citat de realitatea.net.

Condițiile care au dus la producerea acestui accident nu sunt deocamdată cunoscute. Cel mai probabil, în perioada imediat următoare, polițiștii ajunși la fața locului vor stabili, în urma unor cercetări, cauzele care au dus la producerea nefericitului eveniment rutier soldat cu victime.

135 afisari

2 COMENTARII

  1. Fara a exagera spun ca acel drum ar trebui inchis definitiv. Circula pe acolo numai animale sinucigase, care mai de care supercoios.

    • Cum sa inchizi drum european mah esti nebun! Esti din aia hastug rezist care au sarit de cur in sus cind Dragnia a vrut sa faca autostrada Bucuresti-Craiova-Turnu Severin? Care trecea si pe linga Alexandria, ca se plimba Dragnia pe autobahn si de aia nu trebuie sa facem!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...