AcasăSOCIALPlan Roşu de intervenţie în Suceava, ca urmare a unui accident în...

Plan Roşu de intervenţie în Suceava, ca urmare a unui accident în care au fost implicate un microbuz și un camion

Un accident în care a fost implicat, vineri după-amiază, 17 noiembrie, un microbuz în care se aflau mai multe persoane a dus la declanșarea Plan Roşu de intervenţie și la mobilizarea salvatorilor suceveni.

Accidentul în care au fost implicate, vineri după-amiază, un microbuz şi un autocamiona avut loc pe DN 17, în localitatea Valea Putnei, din judeţul Suceava. A fost declanşat Planul Roşu de intervenţie, iar la fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe. Primele informaţii arată că şapte persoane sunt evaluate medical, ele fiind conştiente, potrivit, potrivit news.ro.

A fost activat Planul roşu de intervenţie

„Pentru gestionarea eficientă şi asigurarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor persoanelor implicate, la nivelul judeţului Suceava a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La locul evenimentului au fost alocate 3 ambulanţe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a informat ISU Suceava.
Potrivit sursei citate, în accident sunt implicate 12 persoane, dintre care 7 sunt evaluate medical la faţa locului, fiind conştiente.

Microbuzul s-a răsturnat după impact

Totodată, Centrul Infotrafic al Poliției Române informează, vineri după-amiază, că traficul este blocat pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Mestecăniș, în zona localității sucevene Valea Putnei, după ce un microbuz s-a răsturnat pe carosabil, în urma coliziunii cu un autocamion.

Sursa citată transmite că se estimează reluarea circulației după ora 16.00.

Nu se cunosc, deocamdată, informații cu privire la cauzele care au dus la producerea accidentului. Urmează ca poliția să facă cercetări pentru a se stabili exact cum s-a produs coliziunea dintre microbuz și camion.

113 afisari

1 COMENTARIU

  1. Care sa fie cauzele acestor accidenta la Suceava?Oare astia nu au luat permisul de conducere pe spaga cu grupul infractional de la permise auto?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri