AcasăSOCIALPlan roșu de intervenție. Accident grav cu un microbuz, pe DN 25,...

Plan roșu de intervenție. Accident grav cu un microbuz, pe DN 25, în Galați

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident rutier grav a avut loc luni dimineață pe DN 25 Galați-Tecuci, în județul Galați. 

Din primele date transmise de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, un microbuz de transport persoane a intrat în coliziune cu un autoturism.

Accidentul a avut loc pe DN 25 Galați-Tecuci, în zona localității Independența, din județul Galați.

Plan roșu de intervenție

Din primele informații, 8 persoane au suferit leziuni, dintre care una este încarcerată. A fost activat planul roșu de intervenție”, transmite sursa citată.

La fața locului au fost trimise, așadar, mai multe echipaje ale salvatorilor. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului – mai precizează sursa menționată. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 08:00.

Nu se cunosc deocamdată informații cu privire la condițiile în care s-a produs acest accident. Cel mai probabil, polițiștii vor stabili, în perioada următoare, în urma cercetărilor ce se vor face la fața locului, ce anume s-a întâmplat și cum s-a produs impactul rutier cu urmări grave.

Știre în curs de actualizare!

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger