AcasăSOCIALPlan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism -...

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism – 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava – VIDEO

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

Mai multe echipaje ale salvatorilor – autospeciale SMURD, dar și de la Ambulanță și pompieri – s-au îndreptat de urgență, miercuri dimineață, la locul unui accident în care au fost implicate două microbuze destinate transportului de persoane, dar și un autoturism.

Accidentul a avut loc pe DN 17, în județul Suceava – la intrarea în Gura Humorului dinspre Fălticeni. S-a declanșat Planul ROȘU de intervenție, dat fiind numărul mare de oameni aflați în cele trei autovehicule – și anume 15 persoane.

Primele informații venite de la reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române indică faptul că în urma accidentului șapte oameni au fost evaluați medical la fața locului, urmând ca specialiștii să decidă dacă se impune transportul lor la spital. Mai mult, ca urmare a accidentului circulația rutieră în zonă a fost oprită temporar.

13 oameni se aflau în cele două microbuze

Din câte a precizat Alin Găleată, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, din cele 15 persoane implicate în acest accident, două se aflau în autoturism – iar din fericire acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, șapte persoane din totalul celor 13 aflate în cele două microbuze au avut nevoie de îngrijiri medicale, urmând să fie duse la spital. ”În momentul de față sunt conștiente și cooperante”, a precizat Găleată.

La locul accidentului au ajuns și polițiștii, cărora le revine misiunea de a stabili, în urma cercetărilor pe care le vor derula, în ce condiții s-a produs coliziunea.

author avatar
Cristina Stefan