AcasăSOCIALPetrecere “stropită” cu alcool la Poliția Locală din Bârlad: „S-a lăsat cu...

Petrecere “stropită” cu alcool la Poliția Locală din Bârlad: „S-a lăsat cu dansuri, chiuială, s-au făcut muci” – VIDEO

politia locala

Petreceri și grătare la Poliția Locală. Se întâmplă la Bârlad, unde reprezentanții legii, în loc să muncească, se distrează în timpul proramului chiar în biroul şefului.

Petrecerile au fost stropite din belșug cu alcool, în timpul programului, la Poliția Locală Bârlad, potrivit presei locale. Îmbrăcaţi în uniformă, agenții mănâncă pizza şi consumă alcool, chiar în biroul șefului, care pare să întrețină atmosfera cu câte o glumă.

„Apă, apă dacă se poate”, spune unul dintre polițiștii care a intrat în încăpere. „Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!”, spune hotărât unul dintre petrecăreți.

În camera respectivă erau 5-6 angajați ai Poliției Locale, unii dintre ei îmbrăcați în uniforma de serviciu. Șeful lor se pare că nu are nicio problemă cu faptul că se consumă alcool chiar în sediul instituției, ba mai mult participă și el la bairam.

Șeful Poliției Locale sprijină astfel de petreceri

Una dintre petreceri a fost relatată de doi agenți, din câte se pare, de la Compartimentul Rutier, nemulțumiți că unii muncesc în timp ce alții se distrează. (Dialogul incredibil dintre cei doi AICI).

Șeful Poliției Locale Bârlad a recunoscut că în acest an s-a băut șampanie, datorită unor evenimente mai speciale. „Dacă au ieșit doi colegi sau trei la pensie anul ăsta și le-a fost înmânată câte o diplomă și s-a servit un pahar cu șampanie, poate fi catalogat un astfel de eveniment drept o petrecere? Informațiile pe care le aveți sunt false, transmiteți-le cum vreți! Și cei care v-au semnalat astfel de petreceri, întrebați-i dacă la zilele lor aniversare le-au oferit colegilor un pahar cu apă minerală și ceva pe lângă, apoi vorbiți cu mine! La revedere!”, a declarat directorul executiv al Poliției Locale Bârlad potrivit Vremea Nouă.

 

author avatar
Andreea Vlad
639 afisari

2 COMENTARII

  1. Unde ati vazut voi dansuri si paranghelie ??? Vad niste oameni care stau la masa si discuta…pot fi chiar in pauza de masa…ori nici aceea nu au voie s-o mai aiba ???

  2. Acesti puturosi,necalificati, imbracti mai bine,platiti mai bine,cu masini mai bune decat Politia,ar trebui trimisi la munca nu la intins mana,nu sa alerge cu zel babutele ” infractoare sau contraveniente ” care-si vand patrunjelul si leusteanul fara sa ” cotizeze „.Cum fac de exemplu ” afaceristii invizibili,tigari avem,tigari avem „. Desfiintati dracului aceasta institutie ineficienta,plina de rebuturi,angajate pe bani grei spagi, si pe pile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger