AcasăSOCIALPericolul de la raftul din supermarket. Clienţii Carrefour, atenţionaţi să NU mănânce...

Pericolul de la raftul din supermarket. Clienţii Carrefour, atenţionaţi să NU mănânce acest produs!

Este alertă alimentară în România. Un mare lanț de supermarketuri din România retrage două tipuri de pește de pe piață. Cele două tipuri de pește sunt contaminate cu Listerie.

Două tipuri de file de somon norvegian afumat au fost retrase de la vânzare din magazinele Carrefour şi rechemate de clienţi din cauza prezenţei bacteriei Listeria monocytogenes.

Clienţii, sfătuiţi să returneze produsul

Clienţii Carrefour care au cumpărat acest produs sunt sfătuite să nu îl consume şi să-l returneze.

Totodată, cei care au consumat acest produs şi au febră, cu sau fără dureri de cap, sunt sfătuiţi să meargă la medic, întrucât simptomele pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni.

”Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.RL. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.

CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G şi FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT, FELIAT 100G”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Oamenii îşi iau banii înapoi

Carrefour i-a asigurat pe clienţi că-şi vor prii banii înapoi.

”Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”,

”Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni”, conform anunţului.

author avatar
Andrei Ștefan