AcasăSOCIALPERICOL pentru elevi: ea este profesoara care le-a spus elevilor "dacă te...

PERICOL pentru elevi: ea este profesoara care le-a spus elevilor „dacă te duci în spital, nu mai ieși viu de acolo!”

Doina-Amarandei-profesoaraPERICOL pentru elevi: ea este profesoara care le-a spus elevilor "dacă te duci în spital, nu mai ieși viu de acolo!"

O profesoară de muzică din judeţul Botoşani a susţinut un discurs incredibil, în faţa elevilor ei: le-a spus acestora cât de mult rău le face vaccinul anti-Covid şi cum, dacă te duci în spital, „nu mai ieşi viu de acolo!”.

Femeia se numeşte Doina Amarandei şi a fost înregistrată în ore în timp ce le ținea elevilor predici anti-vaccin,conform Libertatea.

A vorbit şi despre Auschwitz

După ce au văzut că nu poartă mască, așa cum știau că sunt regulile și percepând discursul profesoarei Amarandei drept unul care-i presează, copiii au înregistrat-o când le-a spus că vaccinul îi va omorî și că nici tratamentele nu sunt bune, pentru că „Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo”.

Cum a reacţionat Doina Amarandei? A spus, pentru Libertatea: „Nu am omorât pe nimeni”.

Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, le-a spus profesoara elevilor. (Foto: Doina Amarandei / Facebook).

Spune că parlamentarii nu s-au vaccinat

Profesoara din judeţul Botoşani şi-a continuat discursul abordând subiectul vaccinării, susţinând că niciun parlamentar nu s-a vaccinat, că sunt obligați să se vaccineze numai „oamenii de rând”.

Mai nou, obligă toată lumea, că dacă nu face vaccin dă afară. Nu frate, o să ieșim în stradă. Atâta timp cât o spus că nu este obligatoriu, să își vadă fiecare de treaba lui.

În Parlament nu și-au făcut niciunul și ne obligă pe noi. Băi da de ce nu s-o îmbolnăvit în Parlament niciunul, de ce n-o murit niciunul? Oamenii care-s de rând, noi, care suntem clasa de jos, au murit.

Apoi din ce o murit? O avut boală, s-o dus omul cu o durere de stomac, cu o durere, de plămâni, de ficat, sunt o mulțime de boli de la alimentația asta proastă plină de E-uri.

În loc să îi deie tratamentul corespunzător bolii respective, i-o dat tratament de COVID și-o făcut reacții adverse și la revedere”, este de părere Amarandei.

author avatar
Andrei Ștefan
754 afisari

17 COMENTARII

  1. Și n-are dreptate? Cîți dintr-o sută intubați scapă? Unu? Doi?
    Înfierați tovarăși, înfierați!

  2. Onoare Profesoarei! Rusine limbricilor din sistemul educational si medicilor care tac sau fac propaganda pentru Vaccin!

  3. Rusile mai ales limbricului de fata care linge curul regimului.Tact-o ti-a zis ma ca esti avortat de Ana Puker?Huo,slugoiule!

  4. Are dreptate femeia! Mi-a murit o rudă pe 15 octombrie exact așa: s-a dus pe picioarele ei la spital, că avea probleme de sănătate (că doar există și alte boli în afară de așa-zisul Covid), iar acolo au intubat-o, deși n-avea probleme de respirație, și a murit în câteva ore!

  5. E greu să accepți faptul că adevărul spus verde în fața în mare parte cu argumente bine întemeiate mai bine zis,, doamna a prezentat,, materialul autorităților) 300400de decese cauzate de baubau în spitale mai bine zis sub supraveghere medicala. Nu vă întrebați totuși de ce la nivel mondial nu numai în România o mare parte din personalul medical refuza să se vaccineze. Noi pleava (în opinia lor) nu avem studii medicale, dar ei medici, profesori, doctori în medicina chiar sunt adepți ai sinuciderilor în masa. Banii asta o sa vă distrugă și pe voi adepții vax

  6. Wai , „Andrei Stefan” linge dosul la Organ, care ti-e numele de pe boolentin ?

  7. Presă de tip bolşevic a ziaricilor facuti din labă, inculți cât cuprinde dar cu delațiunea si turnătoria în sânge. Niste slugoi împuțiți, vânduți ai asasinilor plandemişti. O sa dati socoteala, bă, in fața lui Dumnezeu, sigur. Huo!

  8. Fane,tu esti un pericol pentru existenta planetei ,un inutil producator de bioxid de carbon.Spune-le stapanilor sa nu isi mai cheltuie banii cu tine,esti jalnic,baietel

  9. Au inregistrat-o copiii? Lasand la o parte faptul ca nu ar trebui sa aiba ce cauta la ore cu telefoanele mobile, constatam ca spalatul creierelor (de fapt, ce sa speli la copii si adolescenti?) incepe de la varste fragede, spre a devenii sclavii perfecti de mâine. Sunt obisnuiti cu turnatoria de mici, vai de capul si de viitorul lor. Presa vândută aprobă, bineînțeles.

    • Ma-sa spalata pe creier,ta-c-su spalat pe creier,de la copil ce pretentii sa ai.Trist ca sant foarte multi.

  10. Cand se va declansa Nurnbergul „pandemiei”, o s-o treaca la dizidenti, eroi, martiri…ca Romania e tara extremelor, numai de oameni nu-i loc si timp…Dincolo de etichette sunt oameni cu experiente personale, cu mottive si informatii…dar cine sa mai vada dincolo de credinta in pandemie si de bottezul intru vaccin?!

  11. Are dreptate profesoara, este ser experimental de modificare genetică și normal că cei care se injectează cu acest ser sunt pe post de cobai.

  12. Bravo, doamna profesoara de muzica din Botosani, ce ditamai pwula in gura le-ati dat la toti cobaii vacinati in cap, la aia 4 milioane ai lui Matu, din care cam 1 milion are hartii false, ca doar nu toti sunt prosti dintre aia 4 milioane, numai cam 3, restul s-au descurcat si ei, ca oamenii din Romanika !! 🙂 Si, mai ales ce pwula in gura i-ati tras la cioclii aia apokaliptici covidieni de Arahat, Matu, Cilosel fara kokosel, Orban, Bode, si toata sleahta aia de userei kurkubeisti care toti vor ajunge pe streang !! Traiasca Romania Libera !! Jos Diktatura Nazista-Progresista !! Vaxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger