AcasăSOCIALPericol de explozie, după ce o cisternă cu motorină s-a răsturnat! Unde...

Pericol de explozie, după ce o cisternă cu motorină s-a răsturnat! Unde a avut loc accidentul

sursa foto: zch.ro

Pompierii au intrat în alertă și au intervenit de urgență, joi, după ce o cisternă încărcată cu combustibil – mai exact motorină – s-a răsturnat.

Totul s-a întâmplat pe DN2-E85. Pompierii acţionează pentru evitarea producerii unei explozii, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Detalii de la ISU

Din primele informații, șoferul primește îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj SMURD.

Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto s-a evacuat. Acesta primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD. Pompierii au acţionat pentru deconectarea bornelor bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. De asemenea, se acţionează pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei explozii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, potrivit agerpres.ro.

Din primele informații furnizate de Centrul Infotrafic al Poliției Române o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN 2 Bacău – Roman, în afara localității Secuienii Noi, din județul Neamț, „incident nesoldat cu victime”.

Conform sursei citate, traficul a fost oprit temporar, ca măsură de siguranță, „fiind prezente scurgeri de combustibil din încărcătură”.

author avatar
Andrei Coman