AcasăSOCIALPerformanțe lăudabile la canotaj! Aur la Cupa Mondială de la Lucerna. Ce...

Performanțe lăudabile la canotaj! Aur la Cupa Mondială de la Lucerna. Ce alte medalii au mai obținut sportivii români

Performanțe lăudabile la canotaj! Aur la Cupa Mondială de la Lucerna. Ce alte medalii au mai obținut sportivii români (sursa foto: Facebook/Federația Română de Canotaj)

Canotajul românesc se bucură, duminică, de rezultate remarcabile. Pe vorba de performanțe demne de toată lauda ale sportivilor români, la Cupa Mondială II de la Lucerna, Elveția.

În această ultimă zi a săptămânii, România a cucerit nu mai puțin de lase medalii – una de aur, alta de argint și patru de bronz, la competiția din Elveția.

Triumful suprem aparține competitoarelor din proba de dublu vâsle feminin, Nicoleta-Ancuța Bodnar și Simona Geanina Radiș, care au obținut medalia de aur.

Din câte a anunțat Federația Română de Canotaj, via Facebook, argintul le-a revenit Ionelei-Livia Cozmiuc și Gianinei-Elena Beleagă, în proba de dublu vâsle feminin, categorie ușoară.

Patru medalii de bronz

Medalie de bronz au câștigat Mihăiță-Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ștefan-Constantin Berariu și Cosmin Pascari, componenții echipajului de patru rame masculin, care au încheiat pe locul trei cursa din Finala A a Cupei Mondiale II de la Lucerna, conform aceleiași surse.

O altă medalie de bronz a revenit echipajului Nicoleta Pașcanu, Elena Logofătu, Cristina-Georgiana Popescu și Roxana-Iuliana Anghel, în Finala A a probei de patru rame feminin.

De asemenea, tot bronz au obținut și Marius-Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă, care au încheiat cursa în Finala A a probei de dublu rame masculin pe poziția a treia.

O altă medalie de bronz a fost câștigată de Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuș, în proba de dublu rame feminin.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger