AcasăSOCIALPepe, marcat de sfârșitul subit al lui Costin Mărculescu: "Mi-a zis de...

Pepe, marcat de sfârșitul subit al lui Costin Mărculescu: „Mi-a zis de multe ori: Pepito, când o să mor…”

Vestea morții lui Costin Mărculescu a cazut ca un trăsnet asupra cunoscutului cântăreț, unul dintre apropiații actorului descoperit recent fără suflare în apartamentul în care locuia.

Pepe abia dacă poate accepta vestea că Mărculescu a murit. În primă fază, a sperat că e vorba despre o greșeală sau vreo glumă proastă. Abia când a aflat de la Dan Capatos, realizatorul unei cunoscute emisiuni mondene de la Antena 1, a realizat că e adevărat.
Găsindu-și cu greu cuvintele pentru a vorbi despre acest subiect trist, cântărețul a mărturisit că era apropiat de Costin Mărculescu. „Pentru mine era mai mult decât un prieten. Nu ne vedeam chiar săptămânal, să zic că făceam grătare des cu el, dar vă zic sincer că atunci când ne întâlneam parcă nici nu ar fi trecut timpul peste noi. Aveam o relație specială”, a dezvăluit solistul pentru Fanatik.ro.

Și, cum s-a vehiculat că actorul ar fi vrut ca artistul și Mara Bănică să se ocupe de cele necesare, în cazul în care ar păți ceva rău, Pepe a recunoscut că Mărculescu l-a lăsat să înțeleagă nu doar o dată că și-ar fi dorit asta, doar că la momentul discuțiilor respective nu ar fi crezut că acesta vorbește serios. „Mi-a zis de multe ori, Pepito, când o să mor tu și Mara o să vă ocupați de înmormântarea mea. Nu îl luam în seamă, vă dați seama”, a mărturisit interpretul, conform sursei citate.

Totodată, Pepe a transmis un scurt mesaj și pe Facebook, după ce a aflat despre sfărșitul subit al amicului său.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri seară târziu, în cada din apartamentul în care locuia, în sectorul 3 al Capitalei. Decesul s-ar fi produs în urmă cu câteva zile, aparent în urma unui infarct. Actorul cunoscut pentru apariția sa din pelicula de succes „Liceenii” a sfârșit cu doar câteva zile înainte de a împlini 51 de ani și de a lansa o carte la care lucrase.

sursa foto: Facebook